AFCA

010 vliegtuigje

Dit zegt alles: In rotterdam hebben ze het over een droomseizoen omdat ze de schaal pakken. Hadden wij het bij die 4 schalen achter elkaar, ooit over een droomseizoen? Nee, want willen wij ons seizoen een droomseizoen noemen, dan hebben we meer nodig dan een schaal, gewonnen met 1 puntje voorsprong dankzij de doellijntechnologie.

Het zegt iets over hun domheid dat ze nu zo’n grote mond hebben. Ze werden in 40 jaar 4x kampioen, Ajax werd 4x kampioen in 4 jaar. Dus ze kunnen beter de komende 50 jaar hun mondje dichthouden.
Afgelopen 18 jaar is er nog nooit bij één Ajacied opgekomen om duizenden knaken te spenderen voor een vliegtuigje boven rotterdam. Maar misschien is het toch wel leuk om een vliegtuigje te huren en richting rotterdam te sturen met de tekst: Eén schaal poetst die 10-0 echt niet weg!

Natuurlijk stond Klaassen al na 15 minuten uit z’n neus te vreten en had Pogba oceanen van ruimte. En Veltman dacht dat hij een eredivisiewedstrijdje speelde tegen Sam Hendriks: Of verwachtte ie geen omhaal van een United speler? Voor een cup neem je het risico een bal weg te koppen met als mogelijk gevolg iemand’s voet op je porem zoals De Zeeuw. Het was niet veel, en Veltman was nog één van de beteren.
Maar het om gaat is dit: Johan wilde Ajax weer Europees succes geven. De eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena is vervolgens een halve Europese finale waarin je met zijn cijfers wint, een 4 en een 1. Vervolgens speelt Ajax de finale precies 14 maanden na het overlijden van Johan. Deze 2 dingen alleen al zijn van grote historische waarde voor Ajax.
De finale verloren, maar desondanks; We are back!!
Laat ze in rotterdam maar zo”n filmpje maken, maar hun variant op We are back. In Nederland, klein voetbalkikkerlandje, na de eerste schaal van deze eeuw. Nou, nou, poeh poeh, het is wat zeg. Voor alle kakkerlakjes een sticker van de meester.Ingezonden Stuk || AFCA CBS

2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *