AFCA

AFCA on Tour deel 1

Zondag 22 september 14:30
Op naar de tot nu toe meest spraakmakende wedstrijd van het seizoen. Niet om het goede spel van ons aller Ajax, of het flop spel van pisvee, maar om een tyfus burgemeester die niet begrijpt dat voetbal van ons allen is en dat zelfs een burgemeester ons niet tegenhoud om lekker gezellig een potje voetbal te kijken. Daar snapt zo’n klootzak niets van! Zonder uit publiek!

PSV_AJAX_1PSV_AJAX_2

Maar we gaan toch. We zijn onderweg naar Aidshoven….
We hebben onze PSV t shirt bij ons, In case of emergency.  Tot nu toe alles onder controle. AFCA on Tour. Beetje warm weer vandaag, benauwd zelfs. En we komen gewoon Eindhoven binnen! Langs de 70 km weg. waar het al zo druk is..
Niet te hard rijden, anders krijgen we een bon. Geen politie. Niets te bekennen. Die zijn aan het uitrusten van gisteren en vannacht. Werken is ook een vak en dan moet je ook rusten. Arme boeren. We hadden ze nu kunnen verassen. Je zou bijna denken dat er vandaag niets te doen is bij de lampjes . Parkeer plaats zoeken is niet normaal in het dorp. We vroegen het heel lief, dus mochten we op een boer zijn parkeerplaats parkeren. Hij wist niet dat we niet voor hun waren, de boeren. We gaan naar de lange zijde en zijn binnen.Wat denken ze dan! Eerste helft. Boeren kwamen en kregen kansen maar daarna was het  rustig en we gaan met 0-0 de rust in.

PSV_AJAX_3PSV_AJAX_4

Komt goed, we pakken ze is onze gedachte. De 2de helft begint. Ajax begint goed. Zelfs kansjes komen er voorbij. De 53e minuut kut boeren maken 1-0. Blunderende Vermeer, daarna 2,3 en 4. We zijn woest en willen meteen weg, maar blijven onze club steunen. In de 80e minuut gaan we toch weg. Dan zeggen die kut boeren, “de groeten aan Amsterdam”. Dan kijk je om en denkt “ik geef je een poffert”, maar je weet dat je daardoor weer in een waar ander verhaal terecht komt. We pakken de auto en racen terug naar de mooiste stad! Onderweg komen er allemaal berichten binnen, sms, whatsapp etc, zelfs belletjes van mensen die gek zijn op dat clubje van Aidshoven….

PSV_AJAX_5PSV_AJAX_6
Al met al, Ajax was slecht. Niet alleen Kenneth, maar he gehele team, uitzonderingen daar gelaten. Frank komt ook niet vrij weg door die kleine Bojan in de spits te plaatsen en Sigi op de flanken. En vergeet niet ons anti aankoop beleid van onze vriend Overmars!!!!!!!

Groet AFCA || CBS,

PS : Alles komt goed.

PSV_AJAX_7PSV_AJAX_8

PSV_AJAX_9PSV_AJAX_10

 

PSV_AJAX_11

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *