AFCA

AFCA Supportersclub biedt leden gratis de Meersche Helden aan.

In het nieuwste nummer van de Meersche Helden staat een interview met de AFCA Supportersclub te lezen, met onder andere tekst en uitleg over alle aanstaande veranderingen op Zuid komend seizoen.

De AFCA Supportersclub functioneert al enige tijd niet zoals verwacht mag worden. Dat heeft diverse oorzaken, een van de grootste reden is dat de bestuurlijke functies niet altijd belegd zijn en dus diverse functies en werkzaamheden moeten worden ingevuld. Uiteraard zijn wij bezig om zo snel mogelijk weer een supportersclub te zijn zoals er van ons verwacht word en zoals we al jaren hebben gefunctioneerd. Wij en met ons velen supporters vinden dat er een spreekbuis moet zijn tussen Ajax en haar supporters/leden, het kan niet zo zijn dat de diverse groeperingen binnen Ajax geen vertegenwoordiger meer heeft en waar ze naar toe kunnen voor diverse zaken met hun betrekking tot hun club. We hopen en gaan er vanuit dat we begin volgend seizoen weer op volle sterkte zijn en dat we weer dat kunnen doen wat we al jaren hebben gedaan, vechten voor de clubcultuur, het vertegenwoordigen van supporters en hulp bieden daar waar nodig is in de meest ruime zin van het woord als het maar Ajax gerelateerd is. Daarnaast moeten wij beter communiceren over wat wij wel doen, waar wij veel tijd in steken en bij betrokken zijn.

Er zijn wat betreft de AFCA Supportersclub veel vragen binnen gekomen via diverse kanalen, ook zijn de laatste tijd veel vragen binnengekomen over de verhuizing van VAK410 naar de F-Side. De Meersche Helden heeft ons gevraagd voor een interview in het Fanzine, daar hebben wij positief op gereageerd. Op heel veel vragen word daarin een antwoord gegeven en ook de nodige uitleg over het hoe en wat v.w.b. de AFCA Supportersclub.

Dit alles is mede de reden dat wij het Fanzine aanstaande zondag gaan weggeven op de F-Side en VAK410, in eerste instantie alleen voor onze leden en daarna voor iedereen die op desbetreffende vakken zit. Uiteraard is er een beperkte hoeveelheid dus OP=OP.

Zondag kunnen de leden van genoemde vakken (125, 126, 127, 128, 129, 424 en 425 plus leden op de andere vakken van Zuid 2de ring, op vertoon van hun pas een Fanzine halen.) een boekje halen bij het Meersche Helden team die er bij een normale verkoop ook staat. Ook de AFCA Supportersclub zal hierbij aanwezig zijn.

Vanaf 13.00 uur tot 13.30 uur kunnen leden op vertoon van hun ledenpas een boekje krijgen en vanaf 13.30 uur kunnen de niet leden een Fanzine krijgen (OP=OP). Op deze manier bereiken we veel supporters in een keer.

Bestuur AFCA Supportersclub

meersche-helden-2

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *