AFCA

Ajax NV moet van de beurs af

Hoe kan het dat Cruijff in zijn boek de vloer aanveegt met mensen binnen Ajax, belangrijke mensen die er nog zitten. Maar dat TOTAAL niemand, geen media of supportersgroep of wie dan ook, dit interessant lijkt te vinden. Neemt iemand het serieus?
Is van gaal ooit aangerekend wat hij flikte? Henrichs? Hoor je daar nog iemand over?

De transfer van Ziyech werd tegengehouden. Het ultieme voorbeeld dat er mensen binnen Ajax dingen te zeggen hebben en beslissingen nemen puur als het bedrijf Ajax, en niet als een voetbalclub.
Iedereen met verstand van voetbal weet dat je de selectie rond moet hebben voor het begin van de belangrijkste wedstrijden in het begin van het seizoen. In dit geval kwalificatie CL.
Ajax moet van de beurs af. Dan kunnen de beslissingen weer worden genomen door mensen met een voetbal en Ajax hart. De vraag is hoe dit kan gebeuren, aangezien veel mensen dan overbodig worden en ze dit met man en macht zullen proberen tegen te houden.
Ajax is een rijke club, een transfer blokkeren is bijna niet uit te leggen. Onze Colombiaanse spits had 5 miljoen gekost maar had nog weinig laten zien terwijl Ziyech al een tijd een van de beste van Nederland is, dus wat zou een grotere gok zijn?
Speel je Champions league dan heb je extra inkomsten en je spelers kunnen meer waard worden.
En al maak je je elftal maar 10% beter met een investering van 10 miljoen, dat kan net het verschil betekenen. De selectie zit vol met spelers met grote transferwaarden en er is een groot eigen vermogen.
Een voorzitter die meteen een knoop doorhakt op gebied van voetbal inzicht en niet eerst naar cijfertjes kijkt, dat mist Ajax.
Het gaat tijd worden dat iedereen ziet waar Ajax aan kapot gaat. Lees het boek van Cruijff en mensen die Ajax zien als een club die op de borst die legendarische Griekse strijder moet hebben, die snappen dat het tijd is voor revolutie 2.14.

bron : Ingezonden stuk

beurs-ajax-nv-collee

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *