AFCA

AKA HILL WK FEUILLETON

Het wereldkampioenschap voetbal staat voor de deur. In een Ajax voetbal loze periode een mooie gelegenheid voor uw wereldkampioen azijnpissen om u een paar maal per week toch te vervelen met zijn geheel eigen kijk op het internationale voetbal tijdens dit FIFA feestje der verloedering.

Godzijdank mogen we het zonder oranje bekijken door een volkomen ontspannen bril met colabodems. Geen wortelpruiken oranje indianen en zinloze meningen over de Hollandse school door compleet verwarde BN’ers die dankzij TVOH Boer Zoekt Vrouw en dwdd kijkcijfers het idee hebben dat het ganse land op hun nietszeggende mening zit te wachten.

Nee, slechts pure voetbal beschouwingen door de Hill bril. Dat wordt lachen. Of janken en mekkeren natuurlijk. Dat is geheel aan u.

Vooruitlopend alvast wat Hilliaanse onderbuik gevoelens en voorspellingen. Brazilië of Frankrijk wordt de nieuwe Weltmeister. Mofrika en de Francofielen uit Hispanje worden de grootste tegenvallers. Ondergetekende hoopt uit naam van creatief vermakelijk voetbal dat Marokko minimaal de poulefase overleeft. De nachten vol getoeter en rellen in onze steden nemen we erbij. Als straf voor de absentie van de oranje polonaise. Verder mag België puntloos na de eerste ronde naar huis al is de kans daarop vrij klein. Uiteraard is Panama de favoriet van Hill, die altijd goed is voor een dwarse kansloze insteek.

Stay tuned voetbalzombies!

aka Jimmy Hi

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *