AFCA

de expositie: Amsterdam

Op 14 en 15 september presenteert Beazarility de expositie: Amsterdam. Hoe het is, hoe het was en hoe het zou moeten zijn.

Deze 2 daagse mixed-media kunstexpositie, op een geweldige locatie in de binnenstad van Amsterdam, belooft een bijzondere expositie te worden. Een expositie die eigenlijk niet in een hokje te plaatsen is en volledig in het teken staat van Amsterdam.

Event op FACEBOOK:

De werken variëren van strak en glossy design, tot werken geïnspireerd door de oude VOC-tijd. Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn uniek, spraakmakend en voorzien van een tikkeltje Amsterdamse humor en bluf.
Tijdens dit weekend kan men op een laagdrempelige manier en voor een zeer betaalbare prijs een uniek en origineel stukje Amsterdam aanschaffen. De opening vind plaats op zaterdag 14 september vanaf 14:00 tot 21:00 uur. Tijdens de opening zijn verschillende Amsterdamse DJ’s aanwezig en wordt er door Amsterdam Republic Wodka, Brouwerij de Prael en Lust Culinair Genieten, gezorgd voor een hapje en een drankje. Kops Gym Amsterdam zorgt hierbij voor jouw energy-boost.

Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *