AFCA

EN WIE NIET SPRINGT

In Rotjeknor zijn ze al tijden druk met plannen voor een nieuw stadion. Kennelijk hebben ze daar het idee dat het op een andere plek in een andere ballentent, afgelopen is met iedere keer weer een vernedering in eigen badkuip als Ajax op bezoek komt. Wij zijn de beroerdste niet en laten ze maar in die waan.

Zoals dat bij armlastigen gaat, moet natuurlijk wel de hand opgehouden worden. Het geld voor het uitwerken van de plannen is daar al niet aanwezig. Hoe dat moet als daadwerkelijk gebouwd moet gaan worden laat zich raden. Maar goed, hup, op naar de bank.

En nu komt het. De kakkies hebben Goldman Sachs bereid gevonden een flink deel van hun plannen te financieren. Goldman Sachs hahaha…grotere Joden bestaan er niet. Fijnnooit is straks dus financieel afhankelijk van de Joden. Oh ironie, hoe zoet is uw bijdrage aan de continue vernedering van het legioen.

Wij herinneren ons nog die keer dat een maas stedelijke arbeidersheld dacht zich aan het eind van zijn carrière nog wat rijker te voetballen in het buitenland. John de Wolf ging naar Hapoel Ashkelon. Belandde razendsnel op de reservebank en kreeg nooit een cent uitbetaald. John die bij Oranje ooit dacht wat Ajacieden te besodemieteren met kaarten, wat hem ook al niet lukte, werd compleet gedold door de Joden. Lol. Dat belooft wat kameraden !

Hier in Mokum kunnen we een schaterlach niet onderdrukken. Onze neuzen krommen ervan. Wij gaan ons geld nog even tellen. En zingen onderwijl zachtjes ;

en wie niet springt, die is een Jood…

aka Jimmy Hill

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *