AFCA

ERE WIE ERE AL HEEEEEL LANG TOEKOMT

Eindelijk lijkt de kogel door de kerk. Het heeft de beursgenoteerde hoogheid Henrichs en zijn hielenlikkers behaagd om er, na twee tergend lange en vernederende jaren, dan toch eindelijk maar eens toe over te gaan de arena de naam van Johan Cruijff te geven. Kennelijk werd het vooruitzicht om tot in de eeuwigheid verantwoordelijk gehouden te worden voor wat dreigde uit te lopen op de grootste schande in het bestaan van AFC Ajax, Hennie en zijn lakeien teveel ; Vanaf augustus heet de Amsterdam arena officieel het Johan Cruijff Stadion (fuck dat ‘arena’) Over drie weken wordt de naam en/of het nieuwe stadionlogo onthult. We zijn niet benieuwd naar, maar wel bang voor welke gruwel-sponsornaam er dusdanig tussen gefrommeld wordt om er toch nog een oerlelijke twist aan te geven. Maar dat mag de pret, veroorzaakt door het feit dat de diverse Cruijff haters straks met frisse tegenzin om de week in het JOHAN CRUIJFF STADION plaats moeten nemen om hun Ajax nv te bewonderen, absoluut niet meer drukken. HAHAHA Hennie, elke thuiswedstrijd weer met je dikke bolle rotkop onder die naam door! Hoe laat treed je af, of ga je jezelf dat echt aandoen?

Waar Held Johan Cruijff eindelijk passend geëerd wordt, verlaat een pleefiguur die de schoenzolen van Jopie nog niet schoon had mogen likken met zijn giftige tong, Ajax na dit hoogstwaarschijnlijk prijs loze seizoen. Ondergetekende heeft meermaals een lans gebroken voor Hakim Ziyech. Maar deze begenadigde speler doch uiterst hardleers en minachtend mens blijft maar bewijzen het allemaal niet waard te zijn. Wederom laat de Marokkaans internationaal weten de kritische fans niet te pruimen. Meneer weigert te leren omgaan met het hoge verwachtingspatroon dat simpelweg hoort bij Ajax en bij spelers met bovengemiddelde kwaliteiten. Meneer is het zat en laat weten Ajax deze zomer te verlaten. Spullen inleveren Hakim, en gewoon meteen thuisblijven. Tip voor de moeder aller Paaseieren Erik ten Hag : wat je met Youness kunt, kun je ook met Ziyech. Nooit meer opstellen.

Tot slot een welgemeend woord gericht aan Danny Cruijff. Mocht u in staat gesteld worden een onthulling, opening of een anderszins plechtigheid omtrent de naamgeving van ons stadion bij te wonen, of zelfs persoonlijk te mogen uitvoeren (en dat weet je met Hennie maar nooit..) dan zien wij alvast uit naar de hypocrieten die u schijnheilig stralend zullen omgeven, maar die in het niet zullen vallen bij uw gepaste trots op de meer dan verdiende eer die Johan toekomt. Wij kunnen ze vanaf hier nu al met de neus aanwijzen.

Trek u niets aan van hen aan. Honderdduizenden Ajacieden en miljoenen Cruijff fans gunnen het u, uw kinderen en kleinkinderen wel van ganser harte!

Viva El Cruijff, Leve Johan Cruijff!

aka Jimmy Hill

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *