AFCA

Go Ziggo. Go!

1982:
– “Goedemorgen, met TDK Nederland. Wat kan ik voor u doen?
-“Ja, hallo, met mevrouw kooijman, ik wil per direct mijn cassettebandje opzeggen!”.
-“U wilt uw cassettebandje opzetten. Goed, u bent blijkbaar nog niet erg bekend met de techniek van uw cassettedeck?
-“Nee, gozert. Ik wilt mijn cassetteband opzeggen. Beetje die joden gaan sponsoren. Van mijn centen zekert, mooi niet gezien”.
-“Ok….”
-“Nou, vertel. Hoe zeg ik m op?”
-“U drukt op Eject, en stopt vervolgens het bandje er gewoon in. Niet heel moeilijk, lijkt ons”
-‘pieppieppiep…’

2014:
Hele volkstammen domme voetbalfans uit de rest van Nederland spelen weer calimerootje, nu Ziggo zich als sponsor aan ons aller Ajax heeft verbonden. Met als credo ‘Zij zijn rijk en ik is arm, en dat is niet eerlijk, o nee, krijgt Ziggo het ene jankverhaal na het andere voor de kiezen van schuimbekkende kakkerlakken of boeren die hun account komen opzeggen. Vervolgens sluiten dezelfde debielen een nog veel duurder contract bij Kpn af, zodat ze ook de komende jaren kunnen zien hoe Ajax de baas blijft.

De ergste van al deze verontwaardigde zielepoten is ene tijs van den brink. Deze pisvee-fanaat is bekend als gristelijke t.v.-presentator met een consequent vertrokken aambeiengezicht. Het minne mannetje heeft twee passies in zijn leven die om voorrang in zijn bescheten hoofd vragen: god en pisvee. Conclusie: van den brink heeft een enorm kutleven. Via twitter meldde van den brink dat hij via Ziggo niet wenste mee te betalen aan Ajax. Dat vond meneer totaal ongepast. Dat vele mensen door het betalen van de opgelegde kijk- en luistergelden, zijn eigen enge gezemel op t.v. hebben meebetaald, werd even niet vermeld. Niemand heeft trouwens ooit gebeld met de publieke omroep om van den brink van de buis te krijgen. Om clowneske gristengekkies kunnen we immers alleen maar lachen.

Het opzeggen van accounts of het verkopen van producten die toevallig sponsor worden van andere clubs is in ons geval nooit echt nodig geweest. Geen enkele Ajacied zal zijn opel hebben verkocht nadat 010 zich met dat merk had verbonden. Ten eerste is het lastig een automerk te verkopen als we er sowieso niet in rijden. En ten tweede: wij lachen 010 gewoon uit vanwege hun pauper-sponsortjes. Het levert ze slechts een paar schamele rotcenten op en ze rijden ook nog eens voor lul. Prima deal dus. Een andere sponsor die perfect bij 010 paste, was de gouden gids. Oud papier, dat fc kakkerlak niks opleverde. Ook toen is er vanuit Amsterdam niet gebeld. Waarom zouden we? Alleen als de belastingdienst sponsor wordt van 010 zullen we massaal bellen. Van die accounts willen we wél per direct worden verlost.

Ajax heeft opnieuw als enige club in Nederland een financieel gunstig sponsorcontract weten te sluiten. De deal met Ziggo zorgt voor nog meer geld voor onze club. Hopelijk worden daar in de komende jaren mooie dingen mee gerealiseerd. We zijn benieuwd!
Om de jaloerse fans van andere cluppies kunnen we in de tussentijd alleen maar lachen. Met zulke vijanden hebben wij geen Toomler meer nodig. Mede namens Ziggo kunnen we dan ook in alle oprechtheid zeggen: bedankt, rest van Nederland, bedankt!

Rector Stam || AFCA|| WZAWZDB

tijssieajax

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *