AFCA

MAASWATER

Honey, i’m home !

Jimmy is thuis. Het dwalen heeft even geduurd maar uiteindelijk staat op de plek waar je thuishoort de deur altijd open. De timing had niet beter gekund, daags voor de kakkies thuis. Het voelt erg goed.

Het onderwerp bij de terugkeer van de grootste bewonderaar van onze voorzitter Henrichs zal geen verrassing zijn : In Rotjeknor gaat men het badkuipschuim testen op Feijenooit dna. Nou kletsen we doorgaans de Ajax dijen sowieso al blauw van de pret om al het komisch talent dat aan de boorden van de Maas de kunsten mag vertonen. Maar hier komen we echt niet meer van bij.

De Ollies en Ollie-innetjes kunnen hun geboren verliezersbloed afgeven om te laten onderzoeken of er Feijenooit dna in zit…Nou wij hoeven niet te wachten op de in april te verwachten onderzoeks uitslagen ; ongetwijfeld zijn die aderen helemaal gevuld met dna dat sterke overeenkomsten vertoont met dat van volbloed Neanderthalers. Perfect match verzekerd. Het mysterie van de verdwijning van die soort in Mofrika zal in een klap opgelost zijn ; weggespoeld richting lagere landen om uit het havenslib aan lager wal te kruipen en te evolueren tot postmoderne Orksen.

Jimmy zou de onderzoekers aan willen raden om naast dat bloedmaaien onderzoek nog een ander testje te overwegen. Maak van elke kuipiaan meteen even een hersen(hahaha)scan. Dat moet, naast vijftigduizend schedels vol borrelend maaswater, bij elkaar opgeteld toch al gauw tienduizend grijze cellen opleveren. Met die 10K cellen op een hoop moet het aldaar lukken om zondag de eerste vijf Ajax treffers bij te houden. Wat er daarna in al die holle koppen gebeurt, daar liggen we bij voorbaat alvast weer van onder de tafel.

Feijenooit dna. Je zal het maar hebben.

aka Jimmy Hill

1 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *