AFCA

MORGEN 8 MEI

Bereikbaarheid

Het ArenAPark is op 8 mei goed te bereiken met de fiets, auto en metro.

In verband met werkzaamheden is er beperkt treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht. Dringend advies aan reizigers uit Midden- en Zuid-Nederland: kom met de auto! Houd rekening met de drukte, dus vertrek op tijd. Woont u niet zo ver van het ArenAPark, dan is het raadzaam om met de fiets te komen. Let op: Op 8 mei kunt u alleen vanaf de ArenABoulevard het park in lopen. De overige straten aan het ArenAPark zijn afgesloten. Auto

Er is veel parkeergelegenheid rondom het ArenAPark. Alleen P2 en P6 zijn gesloten. Wel kan gedurende de dag uitgereden worden uit P6. U kunt zelf kiezen of u het uurtarief of het bezoekerstarief betaalt.

Trein

Dringende oproep voor reizigers uit Midden en Zuid Nederland: kom met de auto!
In verband met ProRail-werkzaamheden is er beperkt treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam. De wachttijd kan oplopen tot meer dan twee uur. Er is veel parkeergelegenheid rondom het ArenAPark. Alleen P2 en P6 zijn gesloten. Wel kan gedurende de dag uitgereden worden uit P6.

Reistip voor treinreizigers uit Noord-Nederland en Flevoland

Komt u uit de richting van Noord-Nederland en Flevoland met de trein, dan raden wij u aan uit te stappen op station Duivendrecht. Het is dan nog een kwartiertje lopen naar ArenAPark. Dit in verband met grote drukte op metrostation Strandvliet en station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Goed voorbereid op pad
Check voordat u op reis gaat de Reisplanner op ns.nl (www.ns.nl/reisplanner) of de Reisplanner Xtra app. Ook op andere trajecten in het land werkt ProRail van 2 t/m 8 mei aan het spoor. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor uw treinreis.

Terugreis
Houdt u ook op de terugreis rekening met grote drukte op de stations, in de treinen en metro’s. Neem voor uw terugreis hetzelfde station als waar u bent aangekomen.

Metro

Met metro 50 en metro 54 kunt u reizen naar metrostation Strandvliet of Station Bijlmer ArenA. Beide stations liggen op loopafstand van het ArenAPark. De looproutes zijn ter plaatse aangegeven.

Metro 50 kunt u nemen vanaf Station Sloterdijk, of als u komt vanuit Amsterdam west en Amsterdam zuid.
Metro 54 kunt u nemen vanaf het Centraal Station, of als u komt vanuit het centrum of het Amstelstation.

Onze tip: gebruik voor de terugreis hetzelfde station als waar u aangekomen bent.

Mocht na afloop de looproute terug naar één van de stations te druk worden, dan wordt u door begeleidend personeel ter plaatse naar het andere station verwezen.

Dienstregelingen, vertrektijden en eventuele bijzonderheden vindt u op www.gvb.nl.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *