AFCA

Morgen AJAX tegen PEC (voorbeschouwing)

Morgen zal het dan weer zover zijn, na en voetballoos afgelopen weekend mag Ajax weer. Zij ontvangen de koploper PEC Zwolle in de Arena. Nu zijn we wel een beetje gewend aan het moeilijk op gang komen van onze club, maar daar moet nu toch wel even wat verandering in komen. Nu Oranje zich heeft geplaatst voor Brazilië hoeft daar geen aandacht meer aan besteed te worden. Niet dat dat al gebeurde, want zoals we wel weten zie van Gaal niks in onze godenzonen. Ook over die transfermarkt hoeven we niet meer wakker te liggen, alhoewel het nu dan soms toch wel van ergernis is dat er geen aankoop is gedaan. Maar goed roeien met de riemen die we hebben en dat is wel vaker verrassend goed gegaan dus we gaan erin vol goede moed weer morgen. Als de geruchten kloppen zit Siem de Jong wel bij de basis opstelling en zou hij beginnen op de bank en als de wedstrijd het toelaat gaat hij speelminuten krijgen. Daley Blind blijft nog even een twijfelgeval dat zou moeten liggen aan de training van vandaag.

Het blijft allemaal dus nog maar een verrassing. Ook Lerin Duarte zit bij de selectie, en die heeft zeker wat goed te maken na het verschijnen van een foto in HELEMAAL NIETS shirtjes. Davey Klaassen en Lucas Andersen die zullen ontbreken, omdat zij zondag met Jong Ajax tegen Willem II spelen.

De volledige selectie voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle zal zijn:

Kenneth Vermeer
Ricardo van Rhijn
Niklas Moisander
Christian Poulsen
Mike van der Hoorn
Viktor Fischer
Lerin Duarte
Kobleinn Sigthórsson
Siem de Jong
Bojan Krkic
Nicolaï Boilesen
Daley Blind
Tobias Sana
Lasse Schöne
Jasper Cillessen
Danny Hoesen
Stefano Denswil
Thulani Serero
Ruben Ligeon (19e man)

Ajax zal nu toch echt aan de slag moeten en om te beginnen morgen die 3 puntjes in Mokum te houden. Het zal een spannende wedstrijd gaan worden voor Ajax in eigen huis, en ook voor ons supporters. De laatste 5 ontmoetingen tussen Ajax en PEC Zwolle waren allen in het voordeel voor Ajax ik zeg laten we dat gewoon zo houden en morgen er weer een pot aan vast plakken.

De wedstrijd zal geleid worden door de heer Wiedemeijer.

Wij wensen elke geval iedereen alvast een hele mooie wedstrijd toe morgen die uit mag lopen tot een klein feestje voor de zaterdag avond.

AFCA CBS

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *