AFCA

NAC Breda – AFC Ajax (0-0)

We gaan op visite vandaag in Breda bij NAC. Ik neem aan dat we vandaag niet gaan prutsen en verprutsen….en dus voor de 3 puntjes gaan en nr 33 vast gaan leggen. We gaan het zien.

De Ajax supporters zijn weer luid en duidelijk te horen!!!! Waar gaan die rooie kousen nu weer over……..vermoeiend hoor al die kleurtjes laat het gewoon wit niks mis mee. Ok we gaan beginnen aan de eerste helft. Vrije trap voor Ajax. Aanval van de Jong maar de keeper stopt. En Siem blijft liggen geblesseerd voor het doel. Siem gaat naar de kamt en schud al met zijn hoofd. Siem wordt vervangen door Sigthorson. Overtreding op Serero. Poulsen heeft zijn lenzen weer eens niet een en speelt de bal constant aan de tegenstander. aanval van Serero maar gaat naast. Toch wel lachwekkend als je hoort “en wie niet springt die is geen jood” en dan de NAC supporters te zien springen. Een aanval van Poepon die Cillissen licht blesseert, maar die gewoon weer opstaat en verder gaat. Het tempo mag wel een paar tandjes omhoog. Sigthorson schiet maar Drost zit er tussen en de bal gaat net naast. Vrije trap Ajax maar keeper vangt. Dan een aanval maar Cillissen stopt 2x de bal…..HELD. Dat was toch een billenknijpen zeg. Ajax moet tempo erin gooien en druk op die ketel zetten. Hebben ze niets geleerd van vorige week. Na wat gerommel voor het doel van NAC gaat de bal er niet in. Hoekschop Ajax maar Klaassen schiet over. Goeie voorzet op Kishna die ook prima voorzet alleen er is niemand mee voor het doel. Geel voor Serero na een overtreding. 1 minuutje extra tijd. We gaan de rust in met 0-0.

We gaan de 2de helft onveranderd in. Hopelijk heeft de Boer even de zweep erover gegooid in die rust. Ze moeten denk ik allemaal aan de bril bij Ajax nu die lopen constant tegen elkaar aan of in elkaars vaar water….daar ging die actie van Kishna door Serero. Van Rhijn die gewoon een panna krijgt en Ajax wordt gewoon vast gespeeld op eigen helft. Kunnen we even wakker worden daar!!! Geel voor Veltman wat een beetje overdreven is vind ik. Wissel bij Ajax, de Sa vervangt Kishna. Overtreding Hooi op Klaassen wat geel oplevert. Vrije trap Ajax, maar Schöne trapt over. Wissel bij NAC Verbeek wordt vervangen oor Sarpong.  Goede actie na wat gerommel voor dat doel Schöne schiet maar voet van de tegenstander zat er tussen. Aanval de Sa maar gaat naast. Wissel bij Ajax, Bojan vervangt Poulsen. De Boer zijn snoet staat op KILL!!! Denk niet alleen die van hem. Hooi komt vrij schiet maar Cillissen red. Wissel bij NAC en nog 2 minuten officiële tijd te gaan. Er komen 3 minuten extra bij. Ajax mag nu wel wat gaan doen, want op deze manier gaat het weer punten verspillen. Vrije trap NAC. En daar is het eindsignaal. Ajax laat weer 2 punten liggen, en heeft bar slecht gespeeld gewoon. Vorige week ook al tegen Cambuur. En we kunnen wel blijven zeggen we vergeten deze wedstrijd maar even serieus wat is dit zeg……..en het was geen eens een half 1 pot. Hopen dat het volgende keer beter gaat tegen Twente.

Gele kaart: Serero, Kwakman, Veltman, Hooi, Swerts

Scheidsrechter: Liesveld

NAC: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Kwakman, Swerts; Buijs, Bodor, Matic; Hooi, Poepon, Verbeek (65. Sarong).
Wissels: Babos, Suk, El Allouchi, Seuntjens, Van der Weg.

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind; Klaassen, Poulsen (77. Bojan), Serero; Schöne, De Jong (8. Sigthórsson), Kishna (60. De Sa).

Wissels: Vermeer, Duarte, Denswil, Riedewald. 

AFCA, CBS, WZAWZDB alleen vandaag weer even niet!!! 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *