AFCA

North Up Alliance (NUA) stopt per direct

Mede Ajacieden,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de North up Alliance per 1 januari 2017 is opgeheven. Wij zullen dus vanaf heden niet meer voor sfeeracties zorgen in de Arena op Noord C.

Dit besluit was al genomen in oktober 2016, maar wij wilden graag in stijl afscheid nemen en dit hebben we met het doek van stadion de Meer in de thuiswedstrijd tegen psv ook op een passende manier gerealiseerd.

Ik heb altijd open kaart gespeeld en dat doe ik dus ook tot aan het eind en omdat ikzelf middels een oproep via internet destijds verantwoordelijk ben geweest voor de voorzet, de oprichting en op bestuurlijk vlak eindverantwoordelijk van de NUA, lijkt het mij ook logisch dat ik persoonlijk de beëindiging wat nader toelicht.

Door een vervelende reeks van tragische omstandigheden op persoonlijk vlak heb ik de laatste twee jaar bijzonder weinig tijd, inspiratie, aansturing en liefde in de NUA kunnen steken. Mede daardoor is de groep achter de schermen steeds kleiner geworden. Het bedenken, ontwerpen, schetsen, spuiten, vastnaaien en ophangen van de sfeeracties en spandoeken kost erg veel tijd, waardoor de vaste kern van betrokkenen op hun tenen is gaan lopen. Er was helaas ook slechts incidenteel sprake van nieuwe positieve aanwas met ook daadwerkelijk actieve hulp, maar desalniettemin bleef de druk liggen bij slechts een tiental jongens en is nu de pijp leeg…

Door het wegvallen van Vak 410, South Crew en sommige “oude vrienden” van de F-side is het landschap in de Arena de laatste jaren nogal veranderd. Ook ons plezier, onze motivatie en inspiratie om een bijdrage aan de sfeer te leveren doofde als een nachtkaars langzaam uit. Daarnaast zijn de NUA-bestuursleden van de oude stempel; als je iets doet moet je het goed doen of anders helemaal niet! Geen Haarlemmerdijkjes in de Arena, daar is ons aller Ajax te groot voor…

Wij zijn als NUA-boys erg trots op hetgeen wij in slechts enkele jaren allemaal voor mekaar hebben gekregen en hebben een compilatie gemaakt van al onze sfeeracties, deze staat onderaan de pagina.

Als organisatie willen wij Ajax, vak 410, 76 crew, south crew, Henk, Patrick, Joris, Herjan, Pieloor, Bjorn, Brouwer, Big Tom, Seal, Spook, Sajed, Mo en alle supporters en stewards op Noord C bedanken voor de medewerking, de bijdragen en het begrip voor het streven naar meer sfeer op Noord!

Als persoon wil ik alle NUA-boys (and girl) bedanken voor de kracht, steun en onvoorwaardelijke liefde die ik heb ontvangen tijdens mijn onverwacht diepste dal, want zonder deze steun was ik vrijwel kansloos gebleken.

Uiteraard zullen wij als vaste seizoenkaarthouders en ras Ajacieden de club en spelers onvoorwaardelijk blijven steunen op Noord C, maar dus niet meer als NUA-organisatie, maar slechts als een fanatieke groep Ajax vrienden.

De Mazzel,

Die Kale van 413 || North Up Alliance

4 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *