AFCA

Overmars

N.a.v het interview van Marc Dagobert waarin hij zijn eigen straatje schoonveegt door te roepen dat hij zichzelf niks kwalijk neemt.

Wat een schande. Zeg dan gewoon: Wij hebben als Ajax 80 mil. gekregen en 14 uitgegeven aan o.a 2 reservekeepers, we zijn rijker dan ooit maar toch verliezen we voor de 4e keer in 5 jaar van een club uit een wintersportland. (red bull,rapid,molde,rosenborg)
Geen europees voetbal op eigen kracht kunnen halen sinds de jaren 60, dan moet Ajax zeggen: Jongens we zijn zo rijk, sorry dat we van een finale naar geen Europa gaan, we betalen alle seizoenskaarthouders hun kaart 1 seizoen gratis. Zal tussen de 15-20 mil. kosten.
Want als we als AJacieden nu al zo laag gezonken zijn dat we denken: Ach, dan maar een jaartje geen Europees voetbal. dan zou ik even op wikipedia kijken wat we allemaal wonnen in Europa.
Zijn maar 4 clubs die alle bekers wonnen waaronder Ajax, zijn maar een paar clubs die hem meer dan 3x wonnen en dus een speciale badge mogen dragen, waaronder Ajax.Zijn maar 5 clubs in Europa die vaker de CL/EC1 wonnen dan Ajax. Dus wie denkt dat het niet zo erg is 1 jaartje geen Europa, die snapt er weinig van. En het is een schande dat Overmars zijn eigen straatje probeert schoon te vegen. Je brengt gvd weer de selectie pas op orde als de voorronde CL+Europa league voorbij is met Wober + De Jong…. Terwijl je kon inschatten dat Sanchez weg zou gaan en Davy+Traore die waren al lang weg. En dan denken: We wandelen zo de CL wel even in…
Wil je wedden dat Cruijff de vloer met ze aan had geveegd als we van een finale naar uitschakeling Rosenborg zouden gaan.


Ingezonden Stuk || AFCA CBS

2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *