AFCA

Para Smit

Beste allemaal,
Dit bericht gaat over 7 dec 2013, zoals jullie intussen weten de 10de sterfdag van Para. Omdat we grote drukte verwachten hebben we wat update’s en tijdnotaties om het toch een beetje in goede banen te laten verlopen.

1* Ten eerste zal Atma in de ochtend een training verzorgen die in t teken van zijn broertje staat. Deze training is voor de jongens en meiden die normaal ook bij ons trainen. Je bent wel welkom om te komen kijken.Het wordt gehouden op Ijburg in onze dojo daar. Het adres is Erich Solomanstraat 432.

2* Dan de herdenking op Westgaarde:
Deze is vervroegd van 5 uur naar 2 uur. Dit i.v.m. de wedstrijd die AJAX thuis speelt. Deze begint om 18.45. We zouden het zeer op prijs stellen dat iedereen zoveel mogelijk vuurwerk/fakkels meeneemt. Het is de bedoeling dat we de aarde een beetje laten gloeien zodat Para kan meekijken…
Als iedereen om 14.00 echt wel aanwezig wil zijn, dan kunnen we om 14.30 een minuut stilte houden en daarna de boel laten afgaan.
Wel wil ik jullie vriendelijk (doch dringend) verzoeken om wanneer het vuurwerk is afgegaan en je weg wilt gaan om de troep (blikjes bier,afval en vuurwerk troep) zoveel mogelijk op te ruimen. Dit omdat we toch op een begraafplaats zijn en we allemaal respect hebben voor de overledenen. Ik verwacht dat dit geen probleem zal zijn,dat is het in voorgaande jaren ook niet geweest!!

3* Na de herdenking willen we graag naar t honk,die zal vanaf 15.00 geopend zijn. Iedereen die daar naar toe wil is van harte welkom.

4* Daarna gaan we naar de wedstrijd kijken in de Arena. Iedereen moet weten dat dit een speciale wedstrijd gaat worden omdat het helemaal in t teken van Para zal staan. Met verschillende sfeeracties van verschillende crews. Hierover zullen nog update’s volgen daar nog niet alles bekend is!!Blijf dit bericht dus volgen!!

Dus nog even in t kort:

10.00 speciale training van Atje in t teken van Para.

14.00 verzamelen op Westgaarde.

14.30 eerst een minuut stilte en dan het vuurwerk laten afgaan.

15.00 honk is geopend.
16.00/16.30 zijn we zelf in t honk.

18.45 Wedstrijd AJAX waar we aanwezig zijn.

Er zullen nog wat update’s volgen,hou de website waar je dit leest dus in de gaten!!
Ik hoop dat we er met ze alle een mooie herdenking van kunnen maken, die iedereen zich nog lang zal heugen….

Alvast bedankt,
Atma Smit

para-smit-afca-07-12-2013

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *