AFCA

Wedstrijd verslag AFC Ajax – Ado Den Haag

Ajax heeft vandaag Ado op visite. Wat je helaas nog steeds gebeurd zonder uitsupporters. De spelers staan op het veld en het wachten is op het fluitsignaal.

We gaan de eerste helft in. Actie van El Ghazi maar die wordt vastgelopen, bal komt bij Klaassen die schiet de bal, maar gaat voor langs het doel. Vrij trap Ado, goed genomen maar de kop kans wordt gemist. Dijks is geblesseerd en blijft ook liggen, hij wordt gewisseld en Viergever zal hem vervangen. Corner Ajax, genomen door Gudelj, goed genomen bal komt netjes voor bij Viergever om te koppen maar die wordt vastgehouden zodat hij de bal mist en valt. De Boer schreeuwt om een penalty maar die wordt niet gegeven. Dan ingooi Ajax, bal komt  bij Klaassen doe volledig vrij staat, speelt de bal naar El Ghazi die ook vrij staat en hem netjes inschiet en zo komt Ajax op de 1-0. Lekkaaaaah verdedigd door Ado!!!! Bal bij El Ghazi, die speelt hem op Klaassen die weer volledig vrij staat en hem er netjes inlegt en zo Ajax op 2-0 brengt in de 20ste minuut. Lekkaaaah bezig!!! Ajax moet even lekker gas blijven geven. Dan een kans voor Havenaar voor het doel, die krijgt de bal op zijn hoofd en kopt maar Cillessen stopt de bal prima. Dan geel voor Alberg die gewoon even voor de “lol” Bazoer op ze achilles pees trapt. Komt een extra minuutje bij. Vrije trap voor Ajax, Gudelj neemt hem en Viergever tikt de bal aan, maar bal komt helaas tegen de paal. Daar is het rustsignaal, Ajax gaat met een 2-0 voorsprong de rust in.

We gaan aan de tweede helft beginnen. Spelers staan op het veld en beide ploegen zijn ongewijzigd. En daar gaat het beginsignaal. Gelijk een op kans voor Ajax, El Ghazi speelt de bal voor, Klaassen stap erover heen bal komt bij Sinkgrave die schiet maar de bal gaat net naast het doel. Had er gewoon in gemoeten!!! En weer dat Sinkgrave een goede bal verspeelt door hem onnodig te verliezen. Mooie kans voor Milik die vrij staat en de bal krijgt, hij schiet maar de keeper kan helaas de bal stoppen. Vrije trap Ajax, Gudelj achter de bal hij tikt hem heel relaxed over het muurtje en Veltman kopt hem erin, daar is de 3-0. Er gaat een dubbele wissel komen bij Ado, maar eerst krijgen ze nog een vrije trap mee, recht voor het doel Alberg die hem neem maar schiet naast. Dan de wissel bij Ado, Alberg en Kristensen worden vervangen door Gorré en Jansen. En gelijk een wissel bij Ajax, van Rhijn vervangt Tete. Dan vrije trap voor Ado maar die ging compleet nergens over. En daar is de 4-0 gemaakt door El Gahzi, Klaassen krijgt de bal speelt hem op Milik die hem doorspeelt op El Ghazi en de bal er netjes in trapt. Wissel bij Ajax, Gudelj wordt vervangen door Fischer. Mooie voorzet op Fischer die hem op het hoofd krijgt maar helaas over kopt. Overtreding op El Ghazi wat geel oplevert aan Beugelsdijk. Dan krijgt van Rhijn de bal die hem perfect voorlegt op Milik alleen die mist hem waardoor de bal voorlangs gaat, deze had Milik toch weer moeten hebben. Dankomen er 3 extra speel minuten bij. Nog een vrije trap voor Ajax, Milik neemt mooi maar de bal wordt weggekopt. En daar is het eindsignaal. Ajax wint met 4-0, en kan zich op gaan maken voor de volgende pot die pas over 14 dagen zal zijn uit tegen FC. Twente.

AFCA || CBS || WZAWZDB !!!!!

 

Scoreverloop: 16. El Ghazi 1-0, 22. Klaassen 2-0, 58. Veltman 3-0, 74. El Ghazi 4-0

Scheidsrechter: Makkelie

Gele kaart: Alberg en Beugelsdijk (ADO)

Toeschouwers: 43.578

Ajax: Cillessen; Tete (67. Van Rhijn), Veltman, Riedewald, Dijks (3. Viergever); Bazoer, Klaassen, Gudelj (75. Fischer); El Ghazi, Milik, Sinkgraven.
Niet ingezet: Boer, Heitinga, Sanogo, Schöne.

ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers; Alberg (67.Gorré), Kristensen (67. Jansen), Bakker; Schaken, Havenaar, Duplan (82. Korte)

Niet ingezet: Zwinkels, Marengo, Ebuehi, Zuiverloon

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *