AFCA

Wedstrijd verslag FC Barcelona – AFC Ajax

Vanavond gaan we voor de 3de speel ronde naar Camp Nou, waar Ajax op bezoek bij Barca gaat. We hebben natuurlijk al een keer gestunt tegen ze…..maar of dat vanavond ook gaat gebeuren…..ik ben benieuwd. We gaan het zien!!!

Daar is het fluitsignaal, de eerste helft is begonnen. Het voornamelijk Barcelona die aan de bal is, maar weinig spannends ermee doet. Maar dat blijft natuurlijk niet zo, bal komt bij Messi die is ermee weg, speelt hem voor op Neymar, van Rhijn die Neymar kwijt is en zo krijgt Neymar de kans op dol te schieten en brengt Barca op 1-0 voorsprong. Weer een kans voor Barca, Jordi Alba die weg is met de, legt hem voor op Messi, die schiet maar te hoog gelukkig, en schiet dus over het doel. Er komt gewoon weinig spel van Ajax kant nog steeds. Dat ligt niet aan de meegereisde Ajacieden, die hoor je luid en duidelijk!!!! Dan komt de bal via Iniesta bij Messi en die tikt hem naar het doel, Cillessen hoort die bal vast te houden maar tikt hem ruim aan alleen stopt de bal niet, en de bal rolt het doel in. En zo komt Barca op 2-0. Dan komt de bal via Messi bij Pedro die gewoon door kan lopen, schiet op doel, maar gelukkig op de paal. Dat scheelde niet veel!!! Veltman krijgt geel voor een overtreding op Neymar. Vrije trap Barca, maar Sigthorsson haalt de bal weg met zijn hoofd.  De bal komt bij Iniesta en die kan gewoon 4 spelers moeiteloos voorbij lopen komt voor het doel en schiet maar Cillessen weet deze wel uit het doel te houden. Kans voor Ajax Sigthorsson schiet maar de bal veranderd van richting door een Barca voet. Jammer de keeper stond elk geval al op het verkeerde been. Daar is het rustsignaal.

We gaan beginnen aan de 2de helft. Kishna is in de kleedkamer achter gebleven en Milik heeft zijn plaats ingenomen. Dan krijgt Pedro de bal die schiet maar Cillessen houd de bal uit doel, bal komt bij Messi die hem er wel inschiet, maar er wordt buitenspel gevlagd. Die gaat dus niet door!!! Dan krijgt Messi weer de bal mee schiet maar schiet naast. Kansje voor Ajax, Milik krijgt hem niet lekker op de voet maar speelt hem terug op Schöne, die speelt op van Rhijn en schiet maar schiet naast. Wissel voor Ajax Riedewald vervangt Zimling. Wissel bij Barca, Ramirez erin Neymar eruit. Milik speelt de bal voor op Sigthorsson, bal wordt onderschept door Piqué die schiet bijna in eigen doel bal gaat net over. Nog een wissel bij Barca, El Haddadi vervangt Messi. Overtreding Piqué op Milik. Vrijetrap Ajax, Schöne die hem neemt maar schiet in het muurtje. Geel voor van Rhijn voor een overtreding op El Haddadi. Wissel bij Ajax El Ghazi vervangt Sigthorsson. El Ghazi krijgt de bal speelt hem voor op Klaassen die schiet, maar de bal gaat over het doel. Wissel bij Barca, Inieste eraf, Rafhina erin. Geel voor Pedro, die maakte een overtreding op Andersen. En dan komt de bal bij Milik die kan em niet maken per,t de bal naar El Ghazi die schiet en brengt Ajax op 2-1. En dan weer komt El Ghazi erdoor met de bal maar wordt dan toch gestopt. Riedewald krijgt geel voor een overtreding. Er komen 4 extra minuten bij. Dan komt de bal nog even voor op Ramirez, van Rhijn die hem niet stopt hij schiet en daar is de 3-1 voor Barca. En daar is ook het eindsignaal. Barcelona wint van Ajax met 3-1. Ajax kan zich op gaan maken voor zaterdag, dan ontvangen ze Go Ahead Eagles in de Arena.

AFCA || CBS || WZAWZDB alleen vandaag even niet!!! 

Scoreverloop: 7. Neymar 1-0, 24. Messi, 88. El Ghazi 2-1, (90+4) Ramirez

Gele kaarten: Veltman, Van Rhijn, Pedro

Scheidsrechter: Collum

FC Barcelona: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Pedro, Iniesta (76. Rafinha), Messi (66. El Haddadi), Neymar (62. Ramírez), Mascherano, Bartra, Alba, Alves

Wissels: Bravo, Montoya, Xavi, Samper

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever; Klaassen, Zimling (56. Riedewald), Andersen; Schöne, Sigthórsson (73. El Ghazi), Kishna (46. Milik)

Wissels: Boer, Duarte, Denswil, Menig

matchday-cl-21-10-2014

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *