AFCA

Wedstrijd verslag NEC – AFC Ajax

Ajax is op visite bij NEC, spelers staan op het veld en daar is het fluitsignaal, de eerste helft is begonnen. Van Rhijn ook weer terug op het veld. De eerste corner voor Ajax, Schöne die hem neemt maar de bal wordt weg gespeeld. Dan de eerste kans voor Ajax van Klaassen maar de keeper speelt de bal weg. Vrije trap Ajax, Gudelj achter de bal maar trapt hem te laag. Schot op doel van NEC, maar Cillessen vangt de bal makkelijk.

Dan kans voor Milik maar de keeper speelt de bal weg die weer bij Milik beland, Schöne die vrij staat maar Milik probeert nogmaals te schieten vanuit een positie die onmogelijk is en zo de bal verspeelt. Vrije trap Ajax, Schöne die hem neemt, maar de bal schampt het doel en gaat net over. Dan een kans voor Nec omdat Ajax gewoon heel slecht uitverdedigd maar gelukkig beland de bal uiteindelijk voor langs naast het doel.

Vrije trap NEC, maar de bal wordt in de muur getrapt. Botsing van Kane met Schöne en wat Kane ook nog eens geel oplevert. Afstand trap van van Rhijn maar de keeper stopt de bal. Er komt 2 minuten extra tijd bij. Poging van Klaassen maar schiet de bal ver naast het doel. Nog reven een corner voor Ajax maar slecht genomen. En daar is het rustsignaal en Ajax gaat met een 0-0 de rust in.

Spelers terug op het veld, daar is het fluitsignaal voor de tweede helft. En daar legt Schöne de bal voor op Milik die hem keihard het doel in schiet. Zo komt Ajax op 0-1!!! Corner Ajax, bal komt op het hoofd van Veltman maar de keeper vangt de bal. Het spel gaat er ook niet op vooruit alles gaat steeds trager. Ajax heeft 60% balbezit ze doen er alleen heel weinig mee.

Wissel bij NEC, Lundholm vervangt Appiah. En een dubbele wissel bij Ajax, Schöne en El Ghazi eraf, Fischer en Sinkgraven het veld op. Dan is Klaassen weg met de bal maar krijgt hem niet lekker mee voor dat doel waardoor de bal verspeeld wordt voor het doel. Zo nu is de Boer het ook zat en staat te tieren langs de lijn. Geel voor Sinkgraven en een wissel bij Ajax weer, Tete vervangt van Rhijn. Dan Klaassen die weg is met de bal speelt hem op Sinkgraven die hem voorlegt op Milik maar van Eijden is hem voor en die legt hem netjes in eigen doel en zo komt Ajax op 0-2. Dan staat Santos buitenspel als hij hem er voor NEC in legt.

Er komen 2 minuten extra tijd bij. En daar is het eindsignaal, Ajax neemt de 3 punten mee maar Mokum met de 0-2 overwinning. Geen wedstrijd die een schoonheidsprijs krijgt, erg traag en mega saai. Ajax gaat zich opmaken op hun uitwedstrijd tegen Jablonec in de EL voorronden aankomende donderdag.

AFCA || CBS || WZAWZDB!!!!

Scheidsrechter: Higler

Scoreverloop: 48. Milik 0-1, Van Eijden (e.d.) 0-2

Gele kaart: Kane (NEC)

NEC: Halldórsson, Kane, Van Eijden, Golla, Buysse, Bikel, Appiah (72. Lundholm), Foor, Rayhi, Santos, Emilsson (46. Grot).
Wissels: Breinburg, Daemen, Leiwakabessy, Van Duin, Celik

Ajax: Cillessen; Van Rhijn (79. Tete), Veltman, Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Gudelj, El Ghazi (72. Sinkgraven), Milik, Schöne (72. Fischer).
Wissels: Boer, Heitinga, Viergever, Cerny.

AJAX-AFCA

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *