AFCA

Wedstrijd verslag Pisvee – AFC Ajax

Vandaag gaan we op visite in Eindhoven bij die lampies. Belangrijk want hoe dan ook het zou heel fijn zijn als Ajax toch ff een tik uit zou delen!!!!

De teams komen het veld op en dat gaat gepaard met veel bombarie. Dat hebben we vaker gezien en ook heel vaak dat dat de thuis ploeg opbrak, laten we hopen nu ook. Ajax kan het wel alleen het waarmaken nog. De eerste helft is begonnen. Overtreding Milik. Kans voor Narsingh die gewoon door kan lopen maar Viergever verdedigd en Cillessen houd de bal weg. Afstandschot van Milik maar gaat over. Depay die uithaalt maar Cillessen houd de bal uit doel. Vrije trap Pisvee bal komt bij Wijnaldum die schiet maar Cillessen red prima. Weer een lange afstandsschot van Depay maar weer pakt Cillessen hem prima. Vrije trap Ajax, Milik die hem neemt maar de bal gaat naast het doel. Ja en daar is de combinatie weer El Ghazi legt hem voor op Kishna en die tikt hem gewoon erin langs een grabbelende pisvee keeper, zo komt Ajax op de 0-1 voorsprong!!!!! Depay die weg is met de bal alleen, maar Boilesen red de bal prima. Dan gaat Milik er met de bal vandoor maar hij wil hem zelf spelen terwijl El Ghazi vrij staat voor het doel, bal wordt gestopt. Slechte actie van Milik en dat vertelt El Ghazi hem ook even duidelijk. Vrije trap Pisvee, Depay die hem neemt maar schiet in het muurtje. Corner die Willems neem maar wat hij nou eigenlijk van plan was met die bal weet hij zelf denk ik ook niet, die belande bijna op het middenveld vanuit de corner. Er komt 1 minuut extra tijd bij. Geel voor Viergever, beetje overdreven, want hij tikt de bal wel aan. En we gaan de rust in met een 0-1 voorsprong voor Ajax.

Spelers staan weer op het veld onveranderd en daar is de aftrap voor de 2de helft. Dan Maher die Veltman gewoon even een tik geeft, en even ervoor deed Wijnaldum dat bij Klaassen. Beetje gefrustreerde actie van de pisveetjes, maar ja dat is standaard. Kans voor Wijnaldum maar schiet ver over. Kishna weg met de bal en wil hem voor spelen op Milik maar Bruma kopte de bal weg voor zijn eigen keeper langs en Zoet is niet bij met die actie van Bruma. Maher die een kans krijgt om op doel te schieten maar Cillessen red de bal met gemak. Wissel bij Ajax, Schöne vervangt Milik. Wissel bij Ajax, Andersen vervangt Kishna. Nog een wissel bij pisvee, Locadia vervangt Narsingh. Pas op Maher maar die schiet de bal ver over. Dan ineens Veltman die overal doorheen denderd met de bal en voor het doel in duel komt met Zoet en die pakt de bal. Geel voor El Ghazi die Zoet belemmerd. Dan een botsing tussen Licadia en Boilesen die geblesseerd blijft liggen. Gelijk wordt er een rookbom op het veld gegooid. Vrije trap Ajax, Schöne die hem prachtig neemt maar de bal komt keihard op de lat onderkant waardoor de bal ook nog achter Zoet beland maar niet achter de lijn. Dan de Jong die de bal van Willems op de hoofd krijgt en hem erin kopt zo komt pisvee op de 1-1. Depay die ook nog even een schietkansje krijgt maar schiet naast. Vrije trap Ajax, Schöne die hem neemt de bal kaatst af van een pisvee speler zo langs Zoet het doel in, zo staat Ajax weer op 1-2 voorsprong. Wissel bij Ajax, Serero wordt vervangen door Riedewald. Mooie redding van Bazoer die de bal uit jet doel houdt. Wissel bij Pisvee Maher wordt vervangen door Hendrix. Depay speelt de bal op Wijnaldum maar die haalt uit en mist volledig de bal. Er komt 3 minuten extra speeltijd bij. En daar is de 1-3 voor Ajax, El Ghazi die die 3de maakt. Geel voor Arias. En daar is het eind signaal. Ajax die toch even lekker hun visite kaartje afgeeft en toch even die tik uitdeelt aan de lampies en dat op eigen grond. Die 3 punten gaan mee naar Mokum en Ajax gaat zich opmaken voor Excelsior volgende week in de Arena.

AFCA || CBS || WZAWZDB!!!!! 
Scoreverloop: 30. Kishna 0-1, 77. De Jong 1-1, 83. Schöne 1-2, 90+1. El Ghazi 1-3.

Scheidsrechter: Makkelie

Gele kaarten: Viergever, El Ghazi, Arias

Toeschouwers: 35.0000

Opstelling PSV: Zoet, Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Willems, Wijnaldum, Guardado, Maher (87. Hendrix), Narsingh (69. Locadia), De Jong, Depay.

Niet ingezet: Pasveer, Brenet, Vloet, Hiljemark, Tamata.

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen, Bazoer, Serero (85. Riedewald), Klaassen, El Ghazi, Milik (56. Schöne), Kishna (66. Andersen).

Niet ingezet: Boer, Moisander, Van der Hoorn, Sinkgraven.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *