AFCA

Wedstrijdverslag Ado – AFC Ajax

Vandaag zijn we op bezoek bij Ado en moet Ajax de 3 punten gaan pakken, dan kunnen ze koploper worden vandaag. Moet kunnen lijkt mij. Een uitverkocht Kyocera Stadion, maar ja dat is niet zo moeilijk, iedereen wil Ajax zien, en dat stadion is net als een kinderhand, snel gevuld. Er wordt grootst uitgepakt met vuurwerk alles erbij, wat een ontvangst toch weer, tja dat krijg je als 4voudig kampioen. Helaas is het weer zonder gevuld uitvak, nog steeds worden uitsupporters verboden, ook al zijn de 5jaar al een tijd voorbij.

Het fluitsignaal, we gaan aan de 1ste helft beginnen. Dat begint gelijk met een koppel tussen Kramer en Veltman en die komt een beetje hard aan. En daar in de 8ste minuut maakt Klaassen de 0-1. Bal wordt door Milik prachtig voorgelegd en Klaassen maakt het netjes af. Van Rhijn die er met de bal vandoor gaat, bal komt voor bij Milik maar die mist de bal. Overtreding van Kramer op Klaassen wat hem geel oplevert, hij kwam gewoon even met het gestrekte been erin en raakte Klaassen vol op de enkel. Overtreding op Kishna, vrije trap Ajax, van Rhijn die hem neemt maar bal komt op de muur en gaat ver over. Kishna die de bal krijgt en snel mooi voorlegt op Milik maar die krijgt hem niet goed op zijn voet helaas. Overtreding van Klaassen wat hem geel oplevert. We zien Ado wat terug in het spel komen. Overtreding van Kramer op Cillessen. Geel voor Wormgoor voor een overtreding op Andersen. Er komt een minuut extra tijd bij. Daar is het rustsignaal. Ajax staat met 0-1 voor.

Beide teams gaan ongewijzigd aan de 2de helft beginnen. Corner Ado maar zuiverloon schopt de bal over her doel. Fout van van Rhijn, Alberg is weg met de bal, ligt hem voor op Kramer maar die schiet gelukkig naast. Dan de eerste kans met een kopbal op doel, door van Duinen, maar Cillessen keept de bal netjes over het doel. Vrije trap Ajax, Schöne achter de bal, bal komt op het hoofd van Kishna en gaat over. Mooie voorzet van Milik op Andersen die legt de bal netjes voor op Kishna die op het doel ermee af gaat dan schiet voor het doel maar de bal gaat over. Deze had hij niet mogen verprutsen zeg. Dan weer een dikke fout van Moisander, voor het doel, maar door snel ingrijpen van Serero wordt er een goede kans voor Ado verijdeld. Kans voor van Rhijn die het met een stifje wil doen maar de bal gaat net over. Wissel bij Ajax, Sigthorsson vervangt Kishna. Kans voor zuiverland recht op doel maar Cillessen stopt de bal. Sigthorsson krijgt de bal passed hem voor ietwat hoog, maar bal komt bij Schöne die uithaalt maar bal gaat net naast. Wissel bij Ado Houtkoop vervangt Gehrt . Geel voor Zuiverloon, voor een overtreding op Serero. Dan 2 wissels bij Ajax, Andersen en Moisander worden vervangen door Riedewald en vd Hoorn. Dan komt de bal bij Alberg die hem op Kramer speelt en die krijgt de bal toch langs Cillessen, wat een aanfluiting zeg van Ajax!!!!! Zo komt Ado op 1-1. Corner voor Ajax, Schöne neemt hem bal komt voor het doel en Vd Hoorn kan hem erin leggen maar de keeper heeft de bal voor de lijn. Er komen 4 extra minuten bij. Kramer gaat met kramp het veld af en Kristensen komt het veld op. Dan weer een overtreding van Zuiverloon op Serero, dat is zijn 2de gele en dat maakt rood en kan het veld af. Dan een opstootje tussen de spelers wat Jansen en Viergever ook geel oplevert. Nog een vrije trap maar die gaat nergens heen en daar is het eindsignaal. Ajax heeft dit echt over zichzelf afgeroepen en last hier dure punten liggen. Het blijft 1-1. Ajax kan zijn wonden gaan likken en zich opmaken voor volgende week thuis tegen Willem II.

AFCA || CBS || WZAWZDB alleen vandaag niet helemaal!!!

Scoreverloop: 8. Klaassen 0-1, 85. Kramer 1-1

Geel: ADO; Kramer, Wormgoor, Jansen. Ajax; Klaassen, Viergever
Rood: Zuiverloon (2x geel)

Scheidsrechter: Gözübüyük

ADO: Hansen; Zuiverloon, Wormgoor, Kanon, Meijers; Malone, Jansen, Alberg; Gehrt (76. Houtkoop), Kramer (90+2. Kristensen), Van Duinen
Wissels: Zwinkels; Derijck, De Vlugt, Ebuehi, Owobowale

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander (83. Van der Hoorn), Viergever; Klaassen, Serero, Andersen (83. Riedewald); Schöne, Milik, Kishna (72. Sigthórsson).
Wissels: Boer, El Ghazi, Denswil, Zimling.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *