AFCA

Wedstrijdverslag Dnipro – AFC Ajax

Ajax is vanavond op bezoek in de Oekraïne bij Dnipro. We gaan nog een rondje EL doen. Zou wel erg leuk zijn als we deze gewoon op onze naam konden zetten, we gaan het meemaken. De spelers staan op het veld en het fluitsignaal voor de eerste helft is gegaan.

Dan een kans voor Ajax, Serero die gewoon door kon lopen naar het doel na een passe van Klaassen maar de doelman kwam uit zijn doel en blokte, waardoor de bal nog bij El Ghazi kwam maar die verliest de bal. Overtreding op Veltman, moet geel zijn maar hij komt ermee weg met een waarschuwing. Veltman die de bal terugspeelt op Cillessen , maar die wil de bal wegschoppen alleen gaat dat finaal mis waardoor Dnipro speler de bal krijgt en schopt maar de bal gaat naast het doel gelukkig. Corner Dnipro, van Rhijn die de bal voor het doel wegspeelt. Vrije trap genomen door can Rhijn maar schiet de bal veel te hoog. Kans Dnipro maar de bal gaat ver over het doel. En daar is dan de 1-0 voor Dnipro, heel slecht verdedigd door Ajax, Zozulia die hem er dan in legt. Dan weer een kans boor Dnipro, omdat Veltman niet goed timed, maar Cillessen red de bal goed!!! Mooie kans voor El Ghazi maar die staat buitenspel. Dan protesteert de Boer nadat weer Boilesen gewaarschuwd wordt voor niets, maar dan gaat de scheids naar de Boer en waarschuwt de Boer die nu helemaal op kill staat. Er komt een extra minuut speeltijd bij. Vrije trap Ajax, wat weer een corner wordt voor Ajax. Klaassen kopt de bal door voor het doel 2de paal staat Veltman die hem er alleen maar in hoeft te tikken maar die speelt de bal wonderbaarlijk ver omhoog en over het doel¿¿¿¿???? En daar is dan ook gelijk het rust signaal. Deze had er echt in gemoeten!!!! We gaan de rust in met 1-0 achterstand.

De spelers zijn terug op het veld en de 2de helft kan beginnen. Fedetsky krijg geel. Vrije trap Ajax, Schöne achter de bal, maar de bal raakt Douglas in de muur. Geel voor Bazoer, echt totaal overdreven die kaart. Dan geel voor de aanvoerder van Dnipro. Ook die zal volgende week ontbreken. Seleznyov die van afstand schiet maar Cillessen red de bal. Wissel bij Dnipro, Gama vervangt Bezus. Wissels bij Ajax, Sinkgrave vervangt Serero en Schöne wordt vervangen door Kishna. Milik passed de bal naar El Ghazi die schiet maar de keeper red. Dan een schot op doel uit een vrije trap maar Cillessen houdt de bal uit het doel, baas!! Via Viergever komt de bal bij El Ghazi die hem goed voor speelt op Milik maar Douglas verdedigd de bal weg. Wissel bij Dnipro Kalinic vervangt Seleznyov. Weer komt de bal via Sinkgrave bij El Ghazi die hem vervolgens op Milik wil spelen maar weer verdedigd Douglas de bal weg. Kans voor Kishna die schiet maar weer verdedigd Douglas prima de bal. Wissel bij Dnipro. Zivkovic heeft inmiddels Milik vervangen. Shakov krijgt geel voor overtreding op van Rhijn. We gaan de laatste minuut in officiële speeltijd, maar er komen 4 extra minuten speeltijd bij. Dnipro blijft jagen op een 2de doelpunt. Dan wordt Zivkovic weggespeeld door de tegenstander en wordt hij boos op Klaassen. Daar is het eindsignaal. Dnipro wint met 1-0. We gaan zien volgende week donderdag wat Ajax thuis tegen ze gaat doen. Maar eerst gaat Ajax zich opmaken voor de pot tegen Heerenveen.

AFCA || CBS || WZAWZDB

Scoreverloop: 30. Zozulya 1-0

Scheidsrechter: Bebek (Kro)

Gele kaarten: Boilesen, Fedetskiy, Rotan, Bazoer, Zozulya

Toeschouwers: 15.000

Opstelling Dnipropetrovsk: Boyko, Fedetskiy, Douglas Bacelar, Cheberyatchko, Egídio, Zozulja, Fedorchuk, Bezus (58. Bruno Gama), Rotan, Konoplyanka (82. Shakov), Seleznyov (76. N. Kalinic).

Niet ingezet: Lastuvka, Luchkevych, Svatok, Blyznychenko.

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen, Bazoer, Serero (60. Sinkgraven), Klaassen, El Ghazi, Milik (78. Zivkovic), Schöne (60. Kishna).

Niet ingezet: Boer, Moisander, Van der Hoorn, Andersen.

scarf-140cmx17cm-AJAX-DINIPRO-FRONT

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *