AFCA

Wedstrijdverslag FeyeNooit-Ajax

Vandaag zal de klassieker uit gaan plaatsvinden en gaat ons cluppie op bezoek bij FeyeNooit. Altijd een beladen wedstrijd al jaren zonder uitsupporters helaas. Vandaag zal het een extra aparte klassieker worden met die nieuwe aankoop van ze in dat kakkies doel. Dat hij zijn true colors heeft laten zien is nu wel duidelijk!!! We gaan zie wat deze pot gaat brengen.

Spelers komen het veld op. En daar is het fluitsignaal we gaan de eerste helft in. De eerste mogelijkheid wordt gelijk door Ajax gecreëerd maar niet afgemaakt. Kans voor Clasie maar de smurf schiet op de paal. Zwakke uittrap van Cillissen wat een kans voor Schaken oplevert maar ook hij schiet op de lat. De spelers hebben er zin in. Overtreding, vrije trap Ajax.  En daar is de 0-1 voor Ajax Van Rhijn schiet raak vanuit een vrije trap!!!!!! Die grabbelton kwam er niet eens aan te pas. Kans voor van Beek maar die schiet ook op de lat. Ajax moet even wat meer druk gaan zetten. Kans voor Clasie maar die schiet op zijn immers dus ver over het doel. Schot van El Ghazi op doel maar de bal wordt overgespeeld. Kans voor Kazim voor een het doel maar hij schiet de bal naast. Daar is het fluitsignaal we gaan de rust in met een 0-1 voorsprong. Het is nou niet bepaald overtuigend spel wat Ajax laat zien integendeel, maar wel lekker dat we toch met die 0-1 de rust ingaan.

We gaan aan de 2de helft beginnen. 2 overtredingen van Clasie in nog geen minuut. Voorzet op Sigthorson die weg is met de bal schiet op doel maar de bal wordt gestopt. Wissel bij Ajax, Andersen er uit, Duarte erin. 2 wissels bij FeyeNooit Schaken en El Ahmadi eruit, Vilhena en Manu erin. En gelijk ook een wissel bij Ajax Zimling eruit Viergever erin. Manu is weg met de bal maar Viergever maakt een overtreding op hem krijgt daar geel voor maar stopt Manu wel af. Kop kans voor Boëtius maar Cillessen  stopt de bal. Laatste wissel bij FeyeNooit Te Vrede vervangt Kongolo. Wissel bij Ajax El Ghazi eruit Kishna erin. Een kans voor Ajax maar Serero krijgt de bal er niet in om de wedstrijd af te maken. Er komen 4 minuten extra tijd bij. Kishna is weg met de bal maar verliest hem.   Kans voor Te Vrede maar krijgt hem er niet in Cillessen stopt de bal. Nog een kans voor Te Vrede maar weer houd Cillessen die bal uit het doel. En daar is EINDELIJK dat eindsignaal. Ajax neemt 3 punten mee terug naar Mokum door met 0-1 te winnen van FeyeNooit. Een heel mager Ajax maar in dit geval, geen schoonheidsprijs maar WTF wel de overwinning. Ik geloof dat het elke Ajacied 10 jaar van hun leven heeft gekost deze pot. Ajax gaat zich opmaken voor aanstaande woensdag, dan spelen ze voor de KNVB beker tegen JOS in het Olympisch Stadion.

AFCA || CBS || WZAWZDB!!!! 

Scheidsrechter: Blom

Scoreverloop: 5. Van Rhijn 0-1

Gele kaart: Viergever

Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo (78. Te Vrede), Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi (71. Vilhena); Schaken (71. Manu), Kazim-Richards, Boëtius

Wissels: Mulder, Mathijsen, Basaçikoglu, Karsdorp

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Zimling (71. Viergever), Serero; El Ghazi (84. Kishna), Sigthórsson, Andersen (61. Duarte)

Wissels: Boer, Van der Hoorn, Milik, Denswil

010-AFCA-AJAX

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *