AFCA

Wedstrijdverslag Go Ahead Eagles – AFC Ajax

We zijn vandaag op bezoek bij GAE we gaan het meemaken met het dipje van de Ajacieden.

We zijn begonnen aan de eerste helft. Plet die gelijk een kleine overtreding maakt maar Cillessen toch wel een heel erg ding van maakt, ook bij het excuseren, beetje raar van Cillessen.  Kans Ajax voor El Ghazi maar de bal wordt geblokt. Goeie kans voor GAE, Türüc die langs Boilesen loopt schiet maar Cillessen stopt de bal. Cillessen heeft het maar druk bij zijn doel, het zou toch andersom moeten zijn. Dan een redding van Cillessen op de bal op doel van Rijsdijk. Aanval Ajax via Schöne komt de bal bij Kishna die schiet hem voorlangs op El Ghazi maar die is net te laat om het af te maken. Dan weer precies dezelfde aanval, alleen nu schiet El Ghazi hem er wel in en zet Ajax op 0-1!!!! Overtreding op El Ghazi, Schöne neemt de vrije trap, doet ie goed maar Vd Hart blokt de bal weg. Rijsdijk die per toeval de bal via Boilesen krijgt schiet maar gelukkig stopt Cillessen de bal. Het gebeurd wel erg regelmatig dat Kishna de bal vergeet mee te nemen. Dan komt er een goeie voorzet op Plet maar die krijgt de bal niet lekker op zijn voet en schiet daardoor de bal ver over doel. Geel voor Duits, na een 2de overtreding nu op Klaassen. Daar is het rustsignaal.

De spelers komen het veld weer op om te beginnen aan de tweede helft. Kansje Sinkgrave met een stiffie maar te makkelijk voor Vd Hart die de bal vangt. El Ghazi verliest de bal dan gaat Verhoek er vandoor met de bal passed hen voor op Rijsdijk die schiet maar de bal wordt gestopt. Dan een overtreding van Bazoer wat hem geel oplevert. Dan ook geel voor Boilesen. Dan een kopkans voor Plet maar Cillessen stopt de bal. Türüc die weg is met de bal, Rijsdijk die mee is en volledig de Ajax verdediging de baas is, dan de voorzet die heel slecht is van Türüc en Cillessen de bal kan stoppen. Dan weer een schot op doel van Rijsdijk maar Cillessen vangt de bal. Dan geel voor Plet, die even dacht dat hij op handbal zat, en de bal ging vangen.

Vrije trap Ajax, Schöne die achter de bal staat, die hem perfect neem in de verre kruising maar Vd Hart tikt hem net weg. Mooie bal van Schöne op El Ghazi maar Vd Hart komt uit zijn doel en trapt net de bal weg voor El Ghazi. Wissel bij GAE, Duits wordt vervangen door Reimerink. Verhoek is weg met de bal, speelt hem op Reimerink die schiet, maar Cillessen stopt de bal. Wissel bij Ajax, Riedewald vervangt Klaassen. Dan Sinkgrave die de bal slecht wegspeelt de bal komt bij Overgoor die haalt uit schiet en de bal gaat langs Cillessen keihard het doel in. Dat breng GAE op de 1-1. Wissel bij GAE Plet wordt vervangen door Kolder, en bij Ajax wordt Kishna vervangen door Milik. Laatste wissel bij Ajax, Menig vervangt Boilesen.

Corner Ajax bal komt bij El Ghazi die hem er net niet inlegt. Dan een fout van Vd Hart de bal Rolt recht op hem af wil hem wegschieten maar de mist de bal en die rolt door het doel in en zo komt Ajax totaal onverwachts op 1-2, wat natuurlijk nooit kwaad ken. Vd Hart, keeper en huurling van Ajax. 3 minuten extra tijd komt erbij.

Geel voor Sinkgrave en gelijk een laatste wissel bij GAE, Schalk komt erin. Milik passed de bal op Schöne maar die schiet net naast. En daar is het eindsignaal. Ajax neem 3 punten mee naar Mokum…..en deze x mag men echt van Lucky Ajax spreken. Desalniettemin die 3 punten meer dan welkom. Ajax kan zich op gaan maken voor volgende week dan ontvangen ze F.C. Twente in de Arena.

AFCA || CBS || WZAWZDB!!!

Scoreverloop: 24. El Ghazi 0-1, 76. Overgoor 1-1, Verhoek (e.d) 1-2

Geel: Duits, Plet (Go Ahead), Bazoer, Boilesen, Sinkgraven (Ajax)

Scheidsrechter: Kuipers

Go Ahead Eagles: Van der Hart, Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk; Rijsdijk, Duits (71. Reimerink), Overgoor; Verhoek, Plet (80. Kolder), Türüc.
Wissels: Cummins, Schalk, Lambooij, De Bondt, Wijnaldum

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Viergever, Boilesen (86. Menig); Bazoer, Klaassen (74. Riedewald), Sinkgraven, El Ghazi, Schöne, Kishna (81. Milik)
Wissels: Onana, Veltman, Tete, Zimling

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *