AFCA

Wedstrijdverslag Willem II – AFC Ajax

Ajax is vandaag op bezoek bij Willem II, de zo’n schijnt een mooie dag dus om die 3 puntjes mee naar Mokum te nemen.

Spelers staan op het veld en de 1ste helft gaat beginnen. Kans voor Sahar die makkelijk langs Vd Hoorn komt maar Cillessen red de bal. Van Rhijn die de bal voor legt op El Ghazi die schiet maar bal komt op de paal, bal komt bij Schöne maar die schiet de bal over het doel. El Ghazi speelt de bal op Schöne die schiet maar de keeper uit zijn doel en speelt de bal weg met de voet waardoor de bal naast her doel gaat. Zo red hij zijn eigen fout door de bal te verliezen aan El Ghazi. Van Rhijn die hem op lopen zet, Schöne die de bal op hem speelt voor het doel, maar hij is met iets te laat en de keeper stopt de bal, waar El Ghazi ook op af gaat en daarbij lichtelijk in aanraking komt met de keeper wat hem geel oplevert. Schöne tikt de bal naar Milik die met hem mee gaat en langs de keeper gaat en hem netjes in het doel legt. Zo brengt Milik Ajax op de 0-1 voorsprong. Er komen 2 minuten extra tijd bij. Door Vd Hoor komt de bal bij Sahar, die schiet maar Cillessen stopt de bal. En daar is het rustsignaal. We gaan met 0-1 de rust in.

We gaan aan de 2de helft beginnen, waar Ajax hopelijk tempo en druk erin gaat gooien. Dat komt de bal bij W2 die een pracht van een omhaal maakt maar de bal net in het zijnet schiet. Dan een fout van Sinkgrave wat de bal bij Dijks brengt. En dan door een super fout van Viergever, komt de bal bij Messaoud en die brengt de gelijk maker, 1-1. Wat een MEGA blunder van Viergever!!!!!!! Dan is El Ghazi weg met de bal loopt helemaal vrij, maar loopt zich stomweg vast tegen de keeper, alsof hij dacht dat die opzij zou gaan voor hem. Laat gewoon een kans liggen. Sinkgrave die weer de bal verliest waar een kans voor W2 uit onstaat maar de bal wordt overgeschoten. Voorzet op El Ghazi maar die mist de bal volledig voor het doel. Kans voor Bazoer maar die neemt de kans niet omdat hij teveel tijd neemt en zo zijn kans verspeelt. Wissel Ajax, Serero vervangt Bazoer. Er wordt totaal geen druk gelegd van de kant van Ajax. Wissel bij Ajax Schöne wordt vervangen door Zivkovic. Nog een wissel bij Ajax, Klaassen wordt vervangen door Andersen. Dan weer een kans voor W2, Ontdaan speelt de bal om Armenteros maar die schiet de bal net naast het doel. De Boer zijn gezicht spreekt boekdelen langs de lijn. Er komen 4 extra speelminuten bij. Geel voor Milik, dat is de 4de gele kaart voor Ajax deze middag. En daar is het eindsignaal. De stand eindigd in een gelijk spel. Ajax verspilt 2 dure punten. En zo wordt de achterstand alleen maar groter. En aan het spel van Ajax te zien liggen de spelers daar niet wakker van. Ajax kan zich op gaan maken voor hun reisje naar Polen.

AFCA || CBS || WZAWZDB alleen vandaag weer niet.

Scoreverloop: 37. Milik 0-1, 52. Messaoud 1-1

Scheidsrechter: Blom

Gele kaarten: El Ghazi, Klaassen, Viergever, Milik.

Toeschouwers: 14.500

Opstelling Willem II: Lamprou, v.d.Struijk, Heerkens, Peters, Dijks, Pluim (67. Ippel), Messaoud (84. Braber), S. Wuytens, Cabral, Armenteros, Sahar (46. Ondaan).

Niet ingezet: Meul, D. Wuytens, Cornelisse, Vicento.

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Van der Hoorn, Moisander, Viergever, Bazoer (65. Serero), Klaassen (79. Andersen), Sinkgraven, El Ghazi, Milik, Schöne (76. Zivkovic).

Niet ingezet: Boer, Boilesen, Kishna, Tete.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *