Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: 3 punten en een record rijker!

3 punten en een record rijker!

De derde wedstrijd in 8 dagen tijd, na Groningen uit de tweede competitie wedstrijd, nu weer thuis tegen Vitesse. De Arnhemmers werden met 4-2 verslagen, waar het even erop leek dat er een monsterscore in de maak was.

Na rust liep Ajax snel uit naar een 3-0 voorsprong en leek zelfs de 4-0 binnen een kwartier op het scorebord te staan. De VAR keurde de vierde van Ajax af, waarna er een dubbele wissel volgde. Het bleek net even iets teveel van het goede, want met het wisselen werd de angel uit het spel van Ajax gehaald. Vitesse zette aan, maakte zelfs een goal en probeerde zowaar meer van de eigen helft af te komen.

Het was een tweede penalty, ingeschoten door Dusan, die de wedstrijd definitief in het slot gooide. De vierde goal van de avond, betekende de 160ste goal van dit seizoen, een record! Nog nooit scoorde een Eredivisie team zoveel goals in alle competities in 1 seizoen.

Met nog 2 wedstrijden op het programma in de competitie, ligt de titel voor het grijpen. Eerst zal er een weekje rust zijn, voordat we afreizen naar Londen voor de halve finale tegen de Spurs. We hebben er zin in en geloven in een mooi resultaat in Londen, zo is iedere uitwedstrijd dit jaar al een groot feest!