Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring
 
AFCA Exploitatie B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en in het bijzonder de rechten van de bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerking zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.
 
Voor aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens. 
 
Totdat u op de website het gebruik van cookies en andere tracking systeems accepteert, plaatsten wij geen niet geanonimiseerde analytische cookies en/of tracking cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet. Met het voortzetten van het bezoekvan deze website accepteert u de volgende gebruiksvoorwaarden.
 
De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige vervangt. 
 
Persoonlijke gegevens 
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beheerprogramma van AFCA. We zullen uw gegevens nooit doorsturen, verkopen of ruilen aan/met derden. Gegevens die worden doorgestuurd aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van onze diensten. Uiteraard hanteert AFCA bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. Indien u niet langer direct marketing wenst te ontvangen, kunt u:
* de instructies volgen in elke marketingmail
* de instellingen van uw AFCA-account aanpassen
 
Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door AFCA. Deze worden hieronder toegelicht. 
1. Het versturen van nieuwsbrieven: AFCA stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van AFCA. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden. 
2. Contact opnemen: Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met AFCA via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens 
 
Ontvangers
De gegevens die AFCA ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.: 
1. Mailchimp: De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. 
2. Hostnet: De e-mail van AFCA wordt gehost bij Hostnet. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Hostnet. 
3. WPEngine: De website en back-ups van de website worden gehost bij WPEngine. Gegevens die jij achterlaat op de website van AFCA zijn op de servers van WPEngine opgeslagen. 
 
Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door AFCA of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar AFCA. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van AFCA privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. Daarnaast is het domein van AFCA ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.
 
Jouw rechten
1. Recht op inzage: Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij AFCA vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met AFCA. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. 
2. Recht op rectificatie: Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door AFCA. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail. 
3. Recht op wissen van gegevens: Wil je niet langer dat jouw gegevens bij AFCA vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 
4. Recht op het indienen van een klacht: Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat AFCA niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.  
5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) Wil jij niet dat AFCA jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. 
 
 
AFCA Exploitatie B.V (AFCA), gevestigd te Stammerdijk 1G, 1112AA Diemen, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder registratienummer 71767096 en BTW-nummer: NL858841150B0Onderstaand vindt u onze algemene voorwaarden. 
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met AFCA - als ook op deze voorwaarden-, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. 

Prijzen 
Alle genoemde prijzen op de AFCA webwinkel zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is AFCA bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

Bestellen 
Alle afgebeelde en omschreven artikelen op de website van AFCA die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u AFCA hierover per e-mail berichten. Wanneer AFCA voor het moment van verzenden geen bericht van u heeft ontvangen, gaat AFCA er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat AFCA gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem, kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal AFCA u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig, aan te passen. AFCA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

Betalen 
Wanneer de bestelling via de website van AFCA plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan AFCA te voldoen. Zodra AFCA uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. 

Levering 
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld. 

AFCA behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. 
 
Aansprakelijkheid 
AFCA is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door AFCA geleverde producten. AFCA kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van AFCA beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten. 

Afbeeldingen en omschrijvingen website
De inhoud van de AFCA website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. AFCA kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. AFCA is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

Vragen en opmerkingen 
AFCA streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, neemt u dan contact op via de mail info@afca.nl