Verzenden
Wij streven jouw bestelling binnen 1 tot 3 dagen te verwerken. Na de verwerking trachten wij de bestelling binnen 2 a 3 dagen te leveren. Pakketjes worden maandag t/m zaterdag geleverd met Post NL. 

Zodra AFCA jouw pakket heeft verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Als er een eenheid- of appartementnummer aan je adres is gekoppeld, vermeldt deze informatie aub in de verzendinformatie.

Kosten

De verzendkosten voor bezorging aan huis zijn binnen Nederland €4,50. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis. 

Retour
Meld het product dat je retour wil sturen binnen 14 dagen aan door een mail te sturen naar info@afca.nl Vermeld jouw naam, ordernummer en reden van retournering.  Vervolgens kun je het product op eigen kosten terugsturen naar: 

A.F.C.A
POSTBUS 58336
1040 HH AMSTERDAM

Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te zijn. Alle items dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Alle tags/kaartjes moeten nog bevestigd zijn aan de items. De producten mogen niet gedragen zijn. 

Creditnota
Als wij je retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugboeken naar de rekening waarmee is betaald.