Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: AJAX o19 pakt de dubbel!

AJAX o19 pakt de dubbel!

Ajax o19 heeft thuis met 2-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Rotterdam. Door de overwinning, behaalde de ploeg van Heitinga het kampioenschap en tevens de dubbel.

In de beladen klassieker, die eerder nog gestaakt werd op de Toekomst, lieten de jongens zien vele maten te groot te zijn voor de tegenstander. Het piepjonge Ajax nam voor rust de leiding via Brobbey. Na rust liet Ajax zien geen spanning te kennen en de wedstrijd te blijven controleren.

Na 68 minuten was het weer raak, het grootste talent van de Toekomst maakte de 2-0, Unuvar!

In het restant van de wedstrijd was er geen enkel probleem voor de jonge helden. De 2-0 betekende de eindstand en de dik verdiende dubbel!