Bijgeloof

Iedereen kent het wel, bijgeloof, soms zichtbaar en soms ook niet. In de afgelopen maanden liepen we steeds met hetzelfde shirt onder onze vesten, een elastiekje om onze pols en hetzelfde petje op. Het begon in Kiev dit seizoen, een petje die na het behalen van de groepsfase, niet meer mocht ontbreken bij wedstrijden.
 
De laatste keer dat we ons hielden aan bijgeloof, was het seizoen 2017/2018. Tot in Stockholm hetzelfde petje op, weigeren het af te doen en telkens weer dezelfde grappen over het petje. Omkeren op de A2 voor de thuiswedstrijd tegen Lyon, petje thuis vergeten. Dit jaar in München vanuit de stad, eerst terug naar het hotel in plaats van het stadion, om het shirtje nog aan te kunnen trekken.
 
Wie het heeft zal het begrijpen, wie niet zal er om lachen, feit blijft dat voor ons dit jaar het bijgeloof meer heeft gebracht dan wat dan ook. Vanavond staan we er weer, met onze shirts onder de vesten, het elastiekje om onze pols en met het petje op. We zullen zwaaien, in onze outfits met ons bijgeloof.
 
AFCA CBS