Fantástico, increíble, excelente, los mejor del mundo, ajax amsterdam!!!!!

Ongekend, als 90 minuten lang in beeld en geluid uitgedrukt moet worden, dan was het deze avond in Madrid. Vanaf het moment dat we opstonden, de sfeer in de stad, het geloof en het gevoel, alles klopte vandaag in Madrid.

Na het gezamenlijk hooghouden van de ballen op Placa Mayor, konden we door naar Puerta del Sol voor de Entrada. Met oorverdovend hard vuurwerk, lieten we iedereen weten er te zijn.

De lokale socio's waren zichtbaar in de war, waarom die vreugde bij een 1-2 achterstand na de eerste wedstrijd. Wat zij niet wisten, was waar wij al de hele dag van overtuigd waren, we gingen historie schrijven.

De winnaar van de afgelopen 3 edities van de Champions League, afdrogen in eigen huis! Het geloof, het vertrouwen en de drive om te winnen, het was er allemaal! Nadat buiten het veld al duidelijk was dat de strijd gestreden was, werd ook na het eerste fluitsignaal op het veld duidelijk wie hier vanavond de baas was.

Met ongekend veel overtuiging, passie en geloof in eigen kunnen, vernederde ons aller Ajax het maagdelijke wit van Madrid.

We kunnen de doelpunten beschrijven, de wedstrijd, de beleving en alles er omheen. We houden het liever nu wat korter en gaan nog even door met ons feest! Tot van de week, als we ons verslag van Madrid online plaatsen.

Boys bedankt!

Onana, held!
Mazraoui, krijger!
De Ligt, Capitano!
Blind, Libro!
Nico, Geweldenaar!
Ziyech, Tovenaar!
Donny, beest!
Schöne, matador!
Neres, Samba kid!
Tadic, King!
Frenkie, Eindbaas!

We love you Ajax, we do!

AFCA || CBS