Middagje Internationaal Strafhof, want als ware criminelen worden we al jaren behandeld

ADO uit, eindelijk weer een keer die kant op, nu om te demonstreren. Al 13 jaar wordt er om steeds onduidelijkere redenen, een verbod op uitsupporters gehandhaafd. Uitleg komt er niet, redenen die opgevoerd worden slaan kant nog wal. 

 

 

 

Onderweg naar het Malieveld, wordt al duidelijk dat ook daar we vandaag niet welkom zijn. Wat is er dan makkelijker dan een route naar het Internationale Strafhof. De deuren daar gingen nog net niet open, maar dat we al jaren als criminelen worden behandeld mag duidelijk zijn. 

 

 

 

 

 

Ondertussen werd de ooievaar een paar kilometer verder op, weer getrakteerd op een pak slaag. Voor rust was de aandacht er niet helemaal bij, maar werd een 1-0 achterstand al snel goedgemaakt door een mooie goal en terecht gegeven penalty. 

 

 

 

 

 

Na rust leken beide teams het wel goed te vinden, maar na een omzetting op het middenveld kwamen de combinaties zoals we die dit seizoen zo vaak zien, weer tevoorschijn. Met 3 mooie goals werd de eindstand bepaald op 1-5. Op naar woensdag, weer een uitwedstrijd waar we niet welkom zijn, ook daar zonder geldige redenen. 

 

 

 

 

 

Woensdag telt maar 1 ding, winnen en zorgen dat we in mei met minimaal 10.000 man die kant op gaan. 

 

 

 

AFCA || CBS