Artikel: Op de Toekomst met AFCA: II

Op de Toekomst met AFCA: II
de Toekomst

Op vrijdag was het de beurt aan Jong Ajax en de Ajax vrouwen.

Nadat de Ajax vrouwen het startschot hadden gegeven, 0-4 in Zwolle, was het de beurt aan Jong Ajax. In Eindhoven werd het 1-1, na nagenoeg de hele wedstrijd achter te hebben gestaan, scoorde Danilo vlak voor tijd de gelijkmaker.

Jong Ajax blijft hiermee bovenin de middenmoot meedraaien, waar de Ajax vrouwen aansluiten bij de koplopers in de play-offs.

Op zaterdag was aan de o19 om de koppositie over te nemen, thuis op de Toekomst kwam koploper NEC op bezoek. De verassende koploper, ging met een 0-1 voorsprong de rust in. Na rust stelde de o19 orde op zaken, met 1-3 werd er gewonnen door goals van Ünüvar, Brobbey en Dostanic.

De o17 speelde ook tegen NEC, uit in Nijmegen werd er met 1-0 verloren. Door het verlies blijft het team steken op een 5e plaats. Met een wedstrijd minder gespeeld, is het verschil 2 verliespunten met de koploper.

De o16 ontving PEC Zwolle op sportpark De Toekomst. In een vermakelijk duel werden de punten verdeeld. 2-2 was de eindstand, een resultaat waar beide ploegen niet veel mee opschieten.

Op vrijdagavond werd de wedstrijd van de o15 al gespeeld. In een ongelukkig duel, ging het team thuis onderuit tegen de leeftijdgenoten van Vitesse. Na het laatste fluitsignaal, was de stand op het scorebord 1-2.

De o14 had een weekend vrijaf en kan rustig toewerken naar de hervatting van de competitie.

AFCA || CBS

Read more

Op de Toekomst met AFCA IV
de Toekomst

O19 haalt uit in aanloop naar kraker met Lyon en o17 doet goede zaken zonder zelf te spelen. Op vrijdag stond er voor de Ajax vrouwen, geen competitiewedstrijd op het programma. De dames kwamen z...

Meer informatie
Op de Toekomst met AFCA: III
de Toekomst

Het weekend begon vrijdag goed met 2 overwinningen, zowel de Ajax vrouwen als Jong Ajax won hun wedstrijd. Met de zesde overwinning op rij, deelde de Ajax vrouwen een keiharde tik uit aan de concu...