Je winkelwagen is leeg

Artikel: Van de Spaanse zon naar Den Haag

Van de Spaanse zon naar Den Haag

Waar we 4 dagen geleden nog in een t-shirtje midden in de nacht feest stonden te vieren, mochten we ons aller Ajax nu bekijken van achter de tv.

Na 10 minuten was het raak, de zichtbaar geïrriteerde Ziyech zette aan en speelde daarmee Klaas Jan vrij voor de keeper. 0-1, een prima goal en hopelijk iedereen weer op scherp.

Enkele minuten later kwamen de Haagse hopjes ook de tribune op. Uit protest tegen het uitblijven van bezoekende supporters, leken de Hagenezen een prima statement af te willen geven. Dit door 12 minuten buiten het vak te wachten.

Dat het statement al snel weer de prullenbak in kon, bleek al binnen 1 minuut een feit. Vrouwen, moeders en kinderen van de spelers werden keer op keer het mikpunt van spreekkoren. Misschien wordt het eens tijd dat deze wedstrijd zonder thuispubliek gespeeld gaat worden.

In de eerste helft waar er kans op kans op zeep werd geholpen, vielen er verder geen doelpunten. De tweede helft werd een hele lange, slordige helft. Waar laat in de tweede helft de 0-2 viel, door de ingevallen Neres.

Een goed resultaat, de rest moet je gewoon snel vergeten. Na midweeks een geweldige inspanning te hebben geleverd, is 3 punten uit op kunstgras in Den Haag, gewoon goed.