Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: 90 minuten ‘Lang’

90 minuten ‘Lang’

Het was vandaag dan niet letterlijk 90 minuten voor Noa, maar genoten hebben we zeker van Noa. Wat een drive, wat een geloof in eigen kunnen en bovenal een geweldige bravoure.

De middag begon niet zoals verwacht, met een slechte instelling begonnen we aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen stond het 2-0, iets waar je vooraf niet vanuit gaat. Gezien het spelbeeld was er alleen niets op aan te merken.

Na eindelijk een goede aanval gezien te hebben, was het ook direct raak. De 2-1 en daarmee de eerst van Noa, betekende de ommekeer in de wedstrijd. Tot aan de rust kwam het tot enkele kansen. Maar had het net zo goed 3-1 kunnen worden voor de Tukkers.

De tweede helft begon zoals de eerste had moeten zijn. Met goed spel en een snelle goal, weer Noa, zijn tweede en daarmee de gelijke stand op het bord. Niet veel later was het weer raak. Nu met een knal zo hard dat de scheidsrechter na de goal het net moest controleren. 2-3, verzet gebroken en tijd voor meer.

Om het laatste beetje spanning uit de wedstrijd te halen, hielp de defensie van de Tukkers een handje mee. Na een fout achterin kon Noa eenvoudig de 2-4 intikken, de wedstrijd was gespeeld en daarmee ook het moment om de moegestreden Noa een verdiende wissel te geven.

Dat het slotstuk in blessuretijd nog kwam, liet zien dat onze ‘oude’ strijder Klaas-Jan nog zo gretig is als het maar kan. Met een doelpunt laat in blessure kwam de verdiende eindstand op het bord, 2-5 en een vermakelijke middag verder.

Op naar vrijdag, weer thuis, dit keer Willem II!