Collectief falen als je er samen moet staan

Als je net dat stapje extra moet zetten om het verschil te maken, zie je dat alleen talent niet genoeg is. Mentaal en zeker fysiek, wordt er soms meer gevraagd. Niets van dat alles zag je vandaag terug, op alle fronten kwamen we tekort.

Dit was niet een wedstrijd, waarin je een speler die ritme nodig heeft om goed te spelen, in moet brengen. Al weken en misschien wel maanden, laat Dolberg niet zien wat hij in huis heeft. Als talent dan niet genoeg is, heb je karakter nodig en power.

In 10 minuten tijd, liet KJH zien, dat te brengen wat er zo nu en dan aan ontbreekt. De echte wil om te willen, ten koste van alles jezelf geven. 90 minuten lang, mag niet een uitzondering zijn, dat is een regel.

Vandaag laat je als team elkaar in de steek, je club en bovenal je supporters. Als je niet kan brengen wat er gevraagd wordt, dan zorg je in ieder geval dat je niet verliest.

De komende weken zullen bepalen, of de spelers naast de nodige rust, ook mentaal klaar zijn voor het restant van de competitie. Waar iedereen toeleefde naar 31 maart en de mogelijkheid op de koppositie, is 31 maart nu een wedstrijd om de aansluiting weer te vinden.

Eerst op naar morgen, de verjaardag van Ajax... En wie jarig is trakteert, wij dus ook. De komende 14 dagen zullen we 14 dagen lang, iedere dag een product aanbieden met 14% korting. Op onze social media kanalen, kun je zien welk product in de aanbieding is.

Gebruik de kortingscode: AFCA.NL

AFCA || CBS