Je winkelwagen is leeg

Artikel: Met overtuiging de druk te ver opgevoerd

Met overtuiging de druk te ver opgevoerd
Onana

De boerenvoetbal vereniging PSVar uit Zeist, is zondag tegen de lamp gelopen. De druk van eventueel puntverlies, werd de ploeg teveel. Ook met de toegereikte hand uit Zeist, kon een gelijkspel niet voorkomen worden.

Op zaterdag was Willem II aan de beurt voor de Amsterdamse koploper. De opwarmer voor de bekerfinale, was voor ons nog belangrijker dan de finale zelf straks in mei.

Na nog geen kwartier spelen was het raak, een geweldige aanval werd strak afgewerkt door Donny. Mede doordat de Tilburgers ook wilde voetballen, kwamen ze zo nu en dan in de buurt van Onana. Een ongelukkig moment leidde tot een penalty en de 1-1.

Nog voor rust werd er orde op zaken gesteld, de 1-2 viel uit een eigen doelpunt. Na rust was Ajax heer en meester. Met goed voetbal en overtuiging, vielen de 1-3 en 1-4. De fit ogende Ziyech gaf vast zijn visite kaartje af voor woensdag, de 1-4 was een schot wat liet zien dat onze tovenaar er klaar voor is.

Woensdag is het zo ver, de kwartfinale in de Champions League tegen de oude dame uit Turijn. Een wedstrijd met een verleden, een wedstrijd waar we naar toeleven, we zijn er klaar voor. Voor de wedstrijd zijn we er weer vroeg bij met de band!

Tot woensdag!

AFCA || CBS

Read more

Politiebureaus in Eindhoven vroegtijdig gesloten
psv

In de regio Eindhoven zijn verschillende politiebureaus vroegtijdig gesloten. In een reactie laat de politie weten, dat het hoge aantal aangiftes de reden is voor het sluiten.   Het is nog niet bek...

Meer informatie
Beste Femke
Ajax - Juventus

Beste Femke

Laten we dit je eerste slechte generale noemen. In weken waarin zal blijken, hoe vaak je ons mag toespreken vanaf een podium, sla je de plank vandaag volledig mis. Buitensporig was het optreden, va...