Met overtuiging de druk te ver opgevoerd

De boerenvoetbal vereniging PSVar uit Zeist, is zondag tegen de lamp gelopen. De druk van eventueel puntverlies, werd de ploeg teveel. Ook met de toegereikte hand uit Zeist, kon een gelijkspel niet voorkomen worden.

Op zaterdag was Willem II aan de beurt voor de Amsterdamse koploper. De opwarmer voor de bekerfinale, was voor ons nog belangrijker dan de finale zelf straks in mei.

Na nog geen kwartier spelen was het raak, een geweldige aanval werd strak afgewerkt door Donny. Mede doordat de Tilburgers ook wilde voetballen, kwamen ze zo nu en dan in de buurt van Onana. Een ongelukkig moment leidde tot een penalty en de 1-1.

Nog voor rust werd er orde op zaken gesteld, de 1-2 viel uit een eigen doelpunt. Na rust was Ajax heer en meester. Met goed voetbal en overtuiging, vielen de 1-3 en 1-4. De fit ogende Ziyech gaf vast zijn visite kaartje af voor woensdag, de 1-4 was een schot wat liet zien dat onze tovenaar er klaar voor is.

Woensdag is het zo ver, de kwartfinale in de Champions League tegen de oude dame uit Turijn. Een wedstrijd met een verleden, een wedstrijd waar we naar toeleven, we zijn er klaar voor. Voor de wedstrijd zijn we er weer vroeg bij met de band!

Tot woensdag!

AFCA || CBS