Politiebureaus in Eindhoven vroegtijdig gesloten

In de regio Eindhoven zijn verschillende politiebureaus vroegtijdig gesloten. In een reactie laat de politie weten, dat het hoge aantal aangiftes de reden is voor het sluiten.   Het is nog niet bekend of de bureaus morgen weer gewoon open gaan.

Op verschillende plaatsen in de regio, zijn mensen samen gekomen om hun ongenoegen te uiten voor de vroegtijdige sluiting. De demonstranten zijn te herkennen aan een eierschaal op hun hoofd.

Of de aangiftes iets te maken hebben met de voetbalwedstrijd van gisteravond, is niet bekend gemaakt. In Amsterdam werd het 3-1 voor Ajax, naar verluid is er 1 aangifte gedaan door een lid van de technische staf van de Eindhovenaren. Bronnen binnen justitie, beschrijven de man die aangifte heeft gedaan als volgt. Een opgewonden standje, krullend zwart haar en een zeer verongelijkte houding.

Later meer.

ps: wij zijn wel gewoon open! Je kan nog tot morgenavond laat ieder product met 20% korting kopen. Dat doe je door bij het uitchecken, de volgende kortingscode te gebruiken: AFCA.NL