Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Uitmuntende Voetbal clinic met een hoofdletter U!

Uitmuntende Voetbal clinic met een hoofdletter U!

Het is lang geleden dat in 90 minuten tijd, een Nederlandse club zoveel is bijgebracht door een tegenstander. In de Johan Cruijff Arena liet Ajax zien geen medelijden te hebben met de tegenstander.

Na een zwaar midweeks programma, stond de wedstrijd tegen de jongens uit Utrecht op het programma. De spelers hadden ongetwijfeld de Europese wedstrijd gezien en waren zichtbaar onder de indruk van het imponerende Ajax.

Na 40 minuten spelen stond het 3-0, waren alle spelers een keer in de driekoekjes van de Amsterdamse overmacht beland en was er al 2 keer stiekem om een shirtje gevraagd.

Na rust werd er even getemporiseerd en konden de bezoekers op adem komen. Een paar tempoversnellingen leverde direct kansen op. Een uitgespeelde aanval betekende na ruim een uur spelen de 4-0.

Het was dat beide ploegen het verder wel geloofde. Met nog enkele wissels voor spelers die al enige tijd laten zien het niveau aan te kunnen, was de boodschap aan de ploeg duidelijk. Genoeg is genoeg, de clinic was Uitmuntend met een hoofdletter U.

Read more

De week van Chelsea en Utrecht

Dinsdag is het dan eindelijk zover, de uitwedstrijd in Londen. De wedstrijd waarover al zoveel meer geschreven is, dan het daadwerkelijke voetbal zelf. Het blijft ongelofelijk dat de UEFA als een d...